Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek még lehet csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek még lehet csúnya az összkép, vagy ez már garantáltan szép lány?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy lánnyal, és küldtem neki képet, de fekete-fehéret, ezért visszaküldött egy olyat, amin csak a fél feje van rajta... Nem hajlandó másikat küldeni, akkor sem, ha küldök színeset.

Azt mondja, úgyis az számít, ha majd élőben fogom látni, ami persze igaz is. Így a fél feje alapján akár szép is lehet, de nagyon zsákbamacska. Megmutatom a képet, úgyis felismerhetetlen, de nyugtassatok meg, hogy ez alapján már nem lehet csúnya!

[link]

Gondolom szerkesztett kép, szóval még ez a részlet is fel van javítva, de azt mondja, egyébként smink nélküli fotó.

2017. ápr. 20. 06:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%
Ha valakinek szép a szája, még az orra/szeme lehet borzalmasan ronda, az rc/homlok formájáról nem is beszélve.
2017. ápr. 20. 07:40
 12/24 anonim ***** válasza:
61%

Lehet hogy kancsal, nagy krumpliorral. Vagy csak szódás-szifon szemüvegge van 😊

Amúgy ez a kép vagy szerkesztett, vagy vastagon sminkelt, vagy nem is ő van rajta, netről szedte. Nekem valamiért ez utóbbi a legvalószínűbb...

De az biztos hogy nem őszinte, csak szórakozik. Vagy tényleg ronda. Én ha neten ismerkednék valakivel, alap lenne hogy küldök képet, legalább egy távolabbit, hogy azért mégiscsak legyen sejtése a másiknak hogy hogy nézek ki.

N

2017. ápr. 20. 08:59
 13/24 anonim ***** válasza:
35%

Már ebből is látszik, hogy szép lány, de valószínű csak viccelődik...megteheti, tényleg szép lány.

Nem tartanám valószínűnek, hogy krumpli orra van, meg kancsal.

Aki ilyet ír, van realitás érzéke?

2017. ápr. 20. 09:06
 14/24 anonim ***** válasza:
77%
Én maximálisan 7-essel értek egyet. Éretlen kislány, aki játszmázik, szórakozik. Hiába szép, ha ilyen komolytalan.
2017. ápr. 20. 09:22
 15/24 anonim ***** válasza:
54%

Egy szájból nem lehet megmondani ezt. Lehet, hogy malacorrú, vagy krumpli orra van.

A szem is nagyon fontos.

Lehet, hogy szép, lehet, hogy átlagos, de csúnya is simán lehet.

Miért nem vállalja fel az arcát? Ha élőben találkoztok, ugyis látni fogod, szóal simán megmutathatná képen is.

Kérd meg, hogy küldjön egy rendes képet, amin látszik.

2017. ápr. 20. 09:36
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Ami képen van az nagyon szép, de a szája minimum szájfénnyel ki van kenve, de nagyon...

Ha tényleg magáról küldte ( nem értem miért nem az egész arcról) , én tuti megnézném a csajt...

2017. ápr. 20. 09:51
 17/24 anonim ***** válasza:
62%

Küldtél volna te meg csak a farkadról, aztán írtál volna valamit hozzá, hogy összeilletek. Én kukáznám. Komolytalan. :/

30/f

2017. ápr. 20. 10:00
 18/24 anonim ***** válasza:
59%
Ez nem egy fél fej, hanem konkrétan egy száj az állával. És pont ennyit is lehet a képből megállapítani.
2017. ápr. 20. 10:23
 19/24 anonim ***** válasza:
84%

Sz.arrá szerkesztett kép, a 12 éves unokahúgom ilyeneket csinál a barátnőivel, mert jó móka, időtöltés.

Azért fotózta a száját, mert az szereti magán, tudja, h az szép és el fog vele varázsolni és onnantól ő irányít, Hát nézd meg magad kérdező, már úgy be vagy zsongva egy fél képtől, h ide írogatsz, megerősítést keresel, h ugye szép a csaj. Őszintén? Szép a szája, szép az arca alsó része, hosszú hajú, biztos szép a az arc többi része is, de meglepetések azért érhetnek.

Téged ez a csaj beültetett a körhintába, jól megpörget és kinevet.

Ne ülj fel a körhintára, kérj rendes képet, mivel te is olyat küldtél. Ha nem hajlandó tisztán játszani, mondd, h ennyi volt.

33N

2017. ápr. 20. 10:23
 20/24 anonim ***** válasza:
77%
Ja és még valami, kérdező....Miért csak az számít, h szép-e? Miért nem amiatt aggódsz, h egy manipulatív, játszmás kiscsajba futottál bele?
2017. ápr. 20. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!