Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Csúnyának tartom...

Mit tegyek? Csúnyának tartom magam.17/L

Figyelt kérdés
Van barátom,mondták már páran hogy szép vagyok,mondjuk azt is hogy csúnya...Adtak már itt olyan tanácsot(kép alapján)hogy szedessem formára a szemöldököm,vágassak valami fazont a hajamnak,akkor meg is tettem,de szerintem semmit nem változtatott...Van feleslegem,le is akarom adni de mikor sovány voltam se tetszettem magamnak jobban...Nagy az orrom,a fülem eláll(bár ezt csak én látom mert eltakarja a hajam),nincs olyan tipikusan szép nőies arcom,de nem igazán tudom összefoglalni hogy miért látom magam csúnyának,egyszerüen az összkép..

2015. jan. 13. 19:13
 1/2 anonim ***** válasza:
A szépség relatív.Attól,hogy magadnak nem tetszel lehet,hogy valakinek te vagy a legszebb,szépnek lát.pl.:osztályában,az egyik fiúnak,a szüleidnek stb.
2015. jan. 13. 19:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz ennyit a külsővel, a lényeg belül van.
2015. jan. 14. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!