175 cm magas vagyok és szerintetek ciki az hogy ha még magassarkút vennék fel? Annyira kényelmetlenül érzem emiatt magam szerintetek ez csinosság? Mert tök csunyának tartom magam emiatt.
Nagyon szép szerintem ha egy lánynak szép hosszú lába van! Mindenképp büszke legyél rá! Én pl csak 160 cm magas vagyok, gondolhatod... :D De megpróbálom pozitívan felfogni hiszen így is szép az élet! :)
Nyugodtam hordhatsz magassarkút csak figyelj rá, hogy ne legyél magasabb 6 cm, mert az már tényleg durva lenne. Persze ízlések és pofonok.
szerintem teljesen nyugodtan, én 172 vagyok és szívesen hordok, mert szeretem. az már más dolog, hogy ilyenkor majdnem mindenki (inkább lányok) alacsonyabbak mellettem, ha meg magas pasid van/pasit találsz meg úgyis jó ;))
a magas lányok szerintem amúgy szépek ;)
én is annyi vagyok mint te és 10 centisek a cipőim:D:D
Szerintem nagyon tutti és jól is áll.A mgassarkú megszépíti a bokát nem gyengén::D
én csak 168 cm vagyok de imádom a magassarkúkat:D
10 cm a minimum:D
177 vagyok és hordok magassarkút, minimum 7 centiset.
Ehhez hozzájön, hogy derékig érő hajam van. Meg szoktak utánam fordulni, ha bemegyek valahová :))
Barátnőm még nálam is magasabb, ő is felvesz magassarkút, és ugyanezek a tapasztalatai. Jó az, csak viseld őket :)
Ja, és húzd ki magad minden körülmények közt, nincs lehangolóbb, mint egy görnyedt nő, pláne ha még magas is, annál feltűnőbb a görbeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!