Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom hogy mivan. Szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogy mivan. Szerintetek?

Figyelt kérdés

hát van egy srác 18 éves én 15 .. és bátyám o.társa..

de mindig ittvan nálunk néz engem meg msn-en is néha rámír meg köszön integet suliba is hozzám szól.. és eltudnám vele képzelni h összejövünk, de tudom vagyis selytem h nem vagyok az esete..

ilyenkor mi a teendő?:D

2010. máj. 13. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:

derítsd ki :D

lehet h tényleg csak barátkozni akar, de az is lehet hogy komolyan érdekled :)

2010. máj. 13. 20:28
 2/6 A kérdező kommentje:
de hogy derítsem ki?:D
2010. máj. 13. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:
ha tesód megtudja hogy megfektet oda a barátságuk (ráadásul te kúrtad el nekik) és talán a tesód még meg is veri azért, mert hogy mer téged szúrni..
2010. máj. 13. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
tesódnál nem tudsz puhatolózni?
2010. máj. 14. 10:08
 5/6 A kérdező kommentje:
áhh nem ... nagyon nem szereti ha az o.társairól beszélek/kérdezősködök.. meg egyszerűen velem nagyon bunkó :S
2010. máj. 14. 13:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá! Ha élőben nem is, akkor msn-en. Ha meg csak arra vagy jó neki, ne érdekeljen, hogy tesód balhézni fog. De ha tetszel neki, nem lesz baj
2010. máj. 14. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!