Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivan olyankor ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan olyankor ha valaki ronda? :D

Figyelt kérdés

Nagyon nem vagyok magammal megelégedve , annak ellenére , hogy hogy jopárszor már kosaraztak ki , elég sok pozitiv visszajelzést is kaptam , hogy helyes vagyok ...

3 évig volt egy elég szépt barátnőm , rajta kívűl max átlagos csajaim voltak.

Tehát kérdésem az lenne, hogy mivan olyankor ha 0 önbizalmam van , rondának tartom magam , viszont ronda csajjal nem akarok összejönni ? :D

2011. jún. 18. 13:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
építs magadnak önbizalmat! hidd el, szinte nyert ügyed van, ha jól eltudod adni magad. nekem van olyan nagyoncsúnya fiú ismerősöm (bár nem feltételezem, hogy te az vagy.. ) akinek igencsak szép barátnője van. szóval nyugi, csak legyen önbizalmad! :)
2011. jún. 18. 13:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Ne ide irogasd ki,mi azon úgy sem tudunk segíteni,de egy kis önkozmetika és voala máris jobban fogsz kinézni.
2011. jún. 18. 13:14
 3/11 anonim ***** válasza:
NINCS olyan, hogy ronda fiú, csak IGÉNYTELEN. Egy férfi nem attól lesz helyes, hogy a természet "szép" arcot adott neki, mert a helyessége nem ettől függ. Pattanásos a bőröd? Menj el bőrgyógyászhoz! Van rajtad egy kis felesleg? Egyél egészségesen, és mozogj! Legyen mindig levágva a körmöd, tiszta a ruhád, megmosva a hajad, borotválkozz, és fürödj minden nap. Kb. ennyibe tart elérni a "helyességet". Innentől csak önbizalomra van szükség. Ha valaki határozott, magabiztos, az mindig imponáló.
2011. jún. 18. 13:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Jónéhány híresen szépnek tartott modell csaj, vagy híresség nem ritkán olyan csufi és férfiatlan párral áll össze, hogy csak csodálkozik az ember, ennek is megvan a maga oka. Úgyhogy a helyzeted semmiképp nem reménytelen. Hímnemű létedre azért ne a külsőddel legyél elsősorban elfoglalva!
2011. jún. 18. 13:29
 5/11 A kérdező kommentje:
természtesen fürdök minden nap , egyáltalán nem vagyok pattanásos , testalkatra izmos .. 3 éve kondizok , ruháim is csak márkásak vannak .. zselézem a hajamat , tehát igényesnek tartom magam , de önbizalmam az valamiért még sincs , mondju annak is lehet köze hozzá , hogy a negatív kritikát nagyon nem bírom ..
2011. jún. 18. 13:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Nincs más hátra,mint hogy próbáld meg az önbizalmad edzeni..Hidd el sokkal jobban fogod magad utána érezni,ha esetleg egy negatív kritikát kinevetsz és visszakérdezel.
2011. jún. 18. 13:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Mégsem lehetsz olyan ronda ha összejött egy szép csajjal és barátnőid is voltak már. Szerintem csak te gondolod magadról. Kép alapján el lehetne dönteni.
2011. jún. 18. 13:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha valakit általában helyesnek tartanak, és emellett minden apróbb negatív kritikára ugrik, azt azért kerülik, mert agresszív, beképzelt bunkónak fogják inkább tartani.
2011. jún. 18. 13:47
 9/11 A kérdező kommentje:
utolsó érdekes meglátás .. valóban bunkónak tartanak
2011. jún. 18. 13:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, hogy a fenébe lennél te ronda, ha volt már több barátnőd is?

13:22 - ezzel nagyon nem értek egyet. Attól hogy valaki odafigyel magára és nem ápolatlan, még lehet csúnyácska arca és akkor bizony nem fog tetszeni a lányoknak. Én pl nem vagyok pattanásos, nincs rajtam súlyfelesleg, átlagosan öltözködöm. 180cm magas vagyok és közel 80kg, ami gondolom így leírva nem tűnik rossznak. Viszont ezek mellett csúnya arcom van, így esélyem sincs a lányok többségénél. Mondjuk mostanában nem is nagyon közeledek, mert kaptam már épp elég negatív kritikát a külsőmet illetően. :)

2011. jún. 18. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!