Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan olyankor ha valaki ronda? :D
Figyelt kérdés
Nagyon nem vagyok magammal megelégedve , annak ellenére , hogy hogy jopárszor már kosaraztak ki , elég sok pozitiv visszajelzést is kaptam , hogy helyes vagyok ...
3 évig volt egy elég szépt barátnőm , rajta kívűl max átlagos csajaim voltak.
Tehát kérdésem az lenne, hogy mivan olyankor ha 0 önbizalmam van , rondának tartom magam , viszont ronda csajjal nem akarok összejönni ? :D
2011. jún. 18. 13:12
11/11 anonim válasza:
Most itt akkor lehetne az is ,hogy van egy lány, aki átlagos vagy még más lányok szerint szép is, de még soha életében nem volt senkije. Pontosabban fogalmazva soha senki nem akart tőle semmit. Ilyenkor mi van? Az ember túlértékeli a szépséget. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!