Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap talizok először a fiúval. De hallottam ilyen első találkozásról elég sok dolgot. és az valóban előfordulhat h merevedése lesz neki? Olyankor mit lehet tenni? Vagy én nem veszem észre? Zavarba lehet hozni?
Figyelt kérdés
ő 15, és én is :)))2011. aug. 31. 20:22
1/8 anonim válasza:
Igen, és az is előfordul, hogy beránt egy bokorba és megdug..légy óvatos!
2/8 anonim válasza:
te nem veszed észre. ha ül akkor úgy ül h ne látszódjon ha sétáltok az nehezebben . nehéz álló fasszal úgy sétálni h ne legyen feltűnő ^^.
3/8 A kérdező kommentje:
hehehh:) köszönöm utolso válaszolo:)!
2011. aug. 31. 20:31
4/8 anonim válasza:
miért ha laza nadrág akkor észre sem lehet venni , amúgy meg attól függ hogy kiteszed az árút :D
5/8 anonim válasza:
Milyen aranyos, hogy először találkozik egy fiúval és már azon jár az esze, hogy lesz-e merevedése a srácnak :D Látom önbizalom az van. XD
6/8 A kérdező kommentje:
nem azéééééért :$naa.. :D csak annyi mindent hallottam már :O h félek..hogy mi van.. ha.. :OO.. :/ szoval értitek:D
a-aa! nem rakok ki semmit !: ) meg szolidan öltözködök amugy is:))!
2011. aug. 31. 21:21
7/8 anonim válasza:
Ha valami megjegyzést teszel rá, biztos zavarba jön :DD
8/8 anonim válasza:
addig örülj míg felizgul rád pedig még csak hozzá se nyúltál. Ha hozzányúlás után se történik meg akkor ott már nagy a valószínűsége hogy bajok lesznek...
Mit lehet tenni? Miért mit akarsz tenni?
Ha magához szorít szorosan, akkor biztos észreveszed. Ha rákérdezel meg több mint valószínű hogy zavarba jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!