Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egymás után rosszzl sikerült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egymás után rosszzl sikerült randik? Miért ez a kudarc?

Figyelt kérdés
Mindig kapcsolatban éltem de az utóbbi 2évben nem találom a párom. Nagyon hiányzik valaki már minden téren de sorra dőlnek dugába az ismerkedések és olyan szinten hogy én érezzem magam megalázva.Mindenki kapcsolatot akar elmondja aztán arra se méltat hogy egy kis üveg vizet vegyen amikor dög meleg van közben meg ül és tippmixel...aztán vesznek egy romlott csokoládét és még ő neki áll feljebb..konkrétan én senkitől semmit nem érdemlek hogy megtisztelve érezzem magam.Vannak ilyen cifra történeteim és nagyon rosszul esik mert nem ezt érdemlem..Mindegyik elmondja hogy egy vonzó csinos lány vagyok és nincs tovább ...miben van a hiba? Akárhol vagyok nem mernek leszólítani...én meg maradi vagyok és szólítson le a férfi ha valamit akar nem vagyok gyerek.És abba nem nyugszom bele hogy azzal jöttök hogy rossz helyen keresgélek
2017. ápr. 9. 21:44
 1/3 A kérdező kommentje:
*Rosszul
2017. ápr. 9. 21:45
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Azt kell, hogy mondjam, ha már ennyire nem tudsz választani, akkor benned van a hiba kedves kérdező, nem kell mindenért a másikat okolni. Amúgy meg szólítson le téged a halál.
2017. ápr. 9. 21:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem,én alapból mindenből kettőt viszek ha nyilvános helyen találkozunk.

Ha pedig beülünk valahova akkor pedig kérjen a leányzó amit kíván.

Nem vagy maradi,de lehet a férfi nem olvassa a jeleket,vagy nem egyértelműek a jelek amiket küldesz.

Ez nem hely függő.

2017. ápr. 9. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!