Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem gondoltam volna, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KérdezElek1989 kérdése:

Nem gondoltam volna, hogy egyszer Friendzone szakadékba kerülök. Sikerült. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Volt barátnőm barátnője,akivel nagyon jóba lettem már a kapcsolat alatt. Közös koncertezés, sörözgetés stb. Jó barátok lettünk. Semmi több.

Erre itt a tavasz. Február elején ( ok, még nem tavasz ) már éreztem, hogy már heti szinten találkoztunk,többször kettesben ( már előtte is jelezte,hogy nem vagyok az esete), szóval már éreztem, hogy totál bele zúgtam. Az egész mindenébe. Erre a tavasz még jobban ráerősített.

Megbeszéltük, h csak barátok. Többet Ő nem szeretne. AMolyan igazi barátom lett. Meg én is neki. De én többet szeretnék, de tudom, hogy nem lesz. Totál megőrjít a helyzet.

Mit tudok csinálni, hogy ne menjek tönkre, és ne bántsam meg?

Arra gondoltam, hogy heti 2x találkoznánk inkább. De akkor meg a közösen kitalált program módosulna. Mással nem nagyon tudok kimozdulni, mert sok a munka, meg mindenki lusta.

Van tippetek? Ötletetek? Azon kívül, hogy lefogyok, megerősödök, és talán akkor a kémia is beindulna?

Vagy hagyjam, élvezzem amíg nem lesz pasija, majd akkor tűnjek el?

Ötletem sincs.

2017. márc. 31. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Szépen tudomásul veszed és élvezed a társaságát mint barát (ha még nem ment tönkre a barátságotok). Nem kell eltűnni akkor sem, ha kapcsolata lesz, nyilván kevésbé fog "rád érni", de attól még lehettek barátok.

Vagy csak én vagyok rosszul huzalozva, hogy barátként (sőt, legjobb barátként) tudok tekinteni egy lányra?

2017. márc. 31. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Van egy pár lány ismerősöm, akikkel néha beszélgetek, mert vagy én, vagy ők nem akartak közelebbi kapcsolatot. Nem hiszem hogy létezne férfi-nő között ténylegesen ,,csak" barátság. Valamelyik mindig többet akar, többet érez. Volt/van olyan lány ismerősöm, elhívott magához, filmeztünk, de ő az ágy egyik sarkába, én meg a másikba. Ő mondta h neki ez igy tök jó, de én elleneztem. Mivel nem tudom se átölelni, megcsókolni, ez igy nekem nem fér bele. Én éreztem többet. DE pl minap is felkerestem, és egész jól elbeszélgettünk facén. F.

válasz: sztem élvezd amíg nincs pasija, utána legfeljebb ritkábban találkoztok. Tudom milyen gané érzés.

2017. márc. 31. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Ajánlom amit az első kettő leírt, annyit hozzátéve, hogy egyre vigyázz (bár lehet nem is lesz rá szükség!): Ne legyél engedelmes szolga, mikor füttyent egyet. Amit tényleg megtennél egy barátnak azt tedd meg, de olyat ne ami számodra hátrány. És ne hagyd, hogy rájátszon a vonzalmadra, ha olyan típus.

Ha mégsem, akkor minden rendben, beírhatunk nekem egy feketepontot "optimizmusból".

Ha viszont jön a trükközés, akkor vigyázz.

2017. márc. 31. 22:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket. Jahm, marad ez a verzió. Szerencsére nem olyan mint amit a 3. kolléga írt. Szóval, de jó. Holnap is találkozunk meg még párszor, többed magunkkal. MInd1 legalább van csaj akit nézhetek közelről :D
2017. márc. 31. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!