Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így elkerülhetem a friendzone-t?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, aki évfolyam társam, es csak csutortokon sikerult vele leginkabb osszeismerkedni Facebookon, alaposan kiismertuk egymast.. jofejnek, normalisnak, kedvesnek tart :) en is ot:)
Meg 1 gond van!!
És hát elhívtam randizni :) hogy személyesen is megismerjük egymást :)
Valaki tud adni randitippeket? A csókhoz, mert abban félénk vagyok :(
16/F
2015. febr. 16. 20:31
1/9 anonim válasza:
Mindig teljen máshonnan kell, egy teljesen másmilyen párt választani.
Te meg nem nagyon erőltetted meg magad.
Azt kapod, amit érdemelsz..
2/9 anonim válasza:
az első randin beszélgessetek sokat ismerkedjetek meg jól még nem kell a jövőt tervezgetni meg semmi ilyesmi ne gondolj többet a dologba. Ha minden jól megy és lesz 2. randi akkor lehet közeledni:) csók csak akkor legyen hogy ha esetleg ő is eléggé közeledikk már hozzád
3/9 anonim válasza:
2. vagyok. Egyébként nem túl jó ha évfolyam társal osztálytárssal ilyes valakivel jössz össze mert ha szakítotok elég kelletmetlen hogy folyton találkoztok(tapasztalat)
4/9 A kérdező kommentje:
Az elsőt nem értem..
A másodiknak meg megköszönöm :)
2015. febr. 16. 20:36
5/9 A kérdező kommentje:
de én szakközepes vagyok, ő meg gimis, nagyon ritkán lássuk egymást a suliban
2015. febr. 16. 20:36
6/9 anonim válasza:
A friendzone-t úgy kerülheted el, ha jól nézel ki.
7/9 anonim válasza:
Ha elmegy veled randira, jó eséllyel már el is kerülted.
8/9 anonim válasza:
miközben beszél figyelj rá nézz a szemébe hagyd hogy ő beszéljen ne vágj a szavába
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben megfogadom a tanácsokat :) Örült amikor elhívtam randira :)
2015. febr. 16. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!