Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves férfi vagyok, évek próbálkozásai ellenére még sosem sikerült még a randiig eljutnom senkivel, egyesek szerint biztosan a külsőm miatt, miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Miért ítélik el előre zsigerből az embert a külseje alapján, és miért nem kap megismeréshez legalább egy esélyt?
Női véleményeket várok elsősorban.
2013. ápr. 26. 22:53
1/12 anonim válasza:
Nem tudom én, mindenkinek adok esélyt, aki nyitott rá és elég bátor, hogy kezdeményezzen nálam. Nem ítélkezem.
Ha ápolt vagy és van sütni valód, akkor nem lehet gond.
2/12 anonim válasza:
Én még csak 29 vagyok, de "üdv a klubban"! Bár gondolom ebbe a "klubba" ha fizetnének sem akarnál inkább belépni...
Nem értem én sem mi a gond velem, most már több mint 2 éve netes társkeresőzöm, hasonló eredménnyel.
3/12 anonim válasza:
Hát azt azért nem hiszem el hogy 31 évesen még csak randiig sem jutottál a külsőd miatt... ott már valami másnak is kell lennie... vagy esetleg olyan szinten ronda vagy ami már taszítja a nőket... de ha gondolod akkor linkelj képet...
4/12 anonim válasza:
Első: de gondolom most nem kívánsz ismerkedni...
6/12 anonim válasza:
Nos, ahhoz látni kellene hogy hogy valóban a külsőd-e a gond. De általában a modor, az ami miatt nincs esélye az illetőnek vagy az hogy várják hogy majd a nő lépjen.
7/12 anonim válasza:
Ha csak nem vagy egy ápolatlan, büdös disznó, aki kicsit sem ad magára, akkor nem is esélytelen :)
23/L
8/12 anonim válasza:
Nemcsak a külsőd miatt.Nem vagy határozott,talpraesett.
9/12 anonim válasza:
Ez nem csak a külsőn múlik! Legalábbis nehezen tudom elképzelni, hogy valaki annyira taszítson külsőre, hogy ha a belső rendben van, akkor ne legyen esély semmire sem... Eddig ldgalábbis nem próbálkozott be olyan férfi, akit külső alapján rögtön elutasítottam volna. Lehet, hogy máshol van a gond, ahogy már előttem is írták.
10/12 anonim válasza:
Igen, hacsak nem taszítóan ronda vagy (fogatlan, büdös, stb.) akkor nem csak a külsőd a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!