Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 31 éves férfi vagyok, évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31 éves férfi vagyok, évek próbálkozásai ellenére még sosem sikerült még a randiig eljutnom senkivel, egyesek szerint biztosan a külsőm miatt, miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Miért ítélik el előre zsigerből az embert a külseje alapján, és miért nem kap megismeréshez legalább egy esélyt?

Női véleményeket várok elsősorban.

2013. ápr. 26. 22:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem sincs barátnőm és nem is volt így lassan 30 évesen. De arra rájöttem hogy a nők/lányok nem igazán a külsődet nézik, persze az alap ápoltság az kell. Viszont tényleg a talpraesettség, határozottság és az önbizalom az, ami megfogja őket, és nagyobb eséllyel indulsz náluk.

Szerintem sokan tudnak innen is példát mondani arra hogy milyen jó nők, milyen kinézetű pasikkal járnak. Hát nem túl szépekkel. :) Pont azért, amit az előbb mondtam.

Együtt érzek veled, mert nekem is ez a bajom.

A lányok előtt izgulok, ez nagyon meglátszik, és önbizalmam sincs. Az önbizalmat meg nem adják sehol. Nekem akkor lenne önbizalmam, ha látnám hogy egy lány jár velem, és nem az önbizalmat nézi, hanem a belső értékeket, bár külsőleg sem vagyok csúnya. Nekem volt randim, de nem a külsőm miatt utasítottak el, hanem a szövegem miatt. Ez nyilvánvaló volt. Ez van, kell a jó duma, és akkor lesz barátnőd, bár bízok abban, hogy van olyan lány, aki nem a jó dumát nézi, hanem azt hogy milyen vagyok vele. Ilyen lánnyal nem találkoztam. Ismerkedtem élőben, neten, de nem jött össze.

Hátha kicsit jól esett most ez, bár nem női vélemény, de lányok/nők is olvassák ezt, és hátha van olyan, aki azt mondja, hogy neki olyan fiú kell mint amilyen te is vagy.

Viszont nem mondtál magadról semmit. Ne félj, beszélj egy kicsit, trollkodni szinte mindegyik kérdésnél szoktak, rájuk ne figyelj!

2013. ápr. 27. 08:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszoló leírta a lényeget. Fontos nagyon, hogy legalább egy kicsit magabiztosan viselkedj...
2013. ápr. 27. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!