Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is a mai kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a mai kapcsolatok túlnyomó többsége erősen felszínes?

Figyelt kérdés
Nincs semmi mélység bennük...
2017. ápr. 8. 21:25
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

40

Mert nem akarok külsőségeken alapuló kapcsolatot! Említettem, hogy jómagam sem elsősorban a fullos külsejű lányokra hajtok. Természeteseket preferálnám, de nem annyira fontos, hogy megfeleljen a mai szépségideálnak, mint amennyire fontosnak látszik ez a mai lányoknál, hogy a csávó megfeleljen a mai szépségideálnak...meg más felszínes szempontoknak. És most nem kizárólag a külsőről van szó, hanem társaságban betöltött szerepről, ismertségről, népszerűségről, munkáról, arról, hogy mennyire érdeklődnek érte más lányok (mert ugye ez is szempont, ha másnak nem kell akkor neki miért kellene, ami tényleg jó az mindenkinek kell stb) és még temérdek más szempont ami egyáltalán nem arról szól, hogy érzik magukat kettesben és milyen érzelmeket, élményeneket élhetnek meg illetve milyeneket szeretkeznek...remélem érzékeled, hogy ezek utóbbiaknak kellene elől lenniük...de ezek vannak a sorban legutoljára. . hiszen ott van az odáig elvezető rosta.

2017. ápr. 9. 12:45
 42/51 anonim ***** válasza:

Mondták már, a szépség relatív.

Egy pasin legyen egy minimális izom, mert az szerintem gáz, ha nem bírna el egy-egy kézbe egy hatos ásványvizes csomagot miközben én nő létemre simán elbírom.

Meg az is gáz szerintem ha egy nagyobb széllökés elfűjná szegény gyereket.

2017. ápr. 9. 12:46
 43/51 A kérdező kommentje:

42

Lám-lám végre megmutatod igazi felszínes lényedet :))

Jól van, legalább elértem a célomat veled! Még csak a többi van hátra.

Szóval semmi köze az egészségez, hanem inkább a gázossághoz van köze :))

2017. ápr. 9. 12:48
 44/51 anonim ***** válasza:

Azt írtam amit olvasni akartál csak hogy örülj, hogy ettől nagyobb örömöd ne legyen.

Meg kíváncsi voltam rá hogyan reagálsz egy ilyenre.

Egy kárörvendő senkiházi vagy.

2017. ápr. 9. 12:52
 45/51 anonim ***** válasza:
Haha, vicces vagy kérdező. Megsúgnám, hogy te nem azért nem kellesz senkinek, mert olyan a külsőd, amilyen, vagy mert minden nő felszínes, hanem mert olyan rohadt a belsőd, hogy idáig érezni a bűzét. De fogd csak továbbra is másokra, hogy egy ostoba seggarc vagy, sokra mész vele az életben. Továbi kellemes picsogást!
2017. ápr. 9. 12:56
 46/51 anonim ***** válasza:
Minden nő gonosz, felszínes, teljesen igazad van. Ilyen lényekkel miért akarsz kapcsolatot?
2017. ápr. 9. 13:09
 47/51 A kérdező kommentje:

46

Egyáltalán nem akarok ilyenekkel. A kérdésem is arról szólt, hogy kikértem mások véleményét a témával kapcsolatban, mennyire látják ugyanúgy a dolgot mint én. Szóval nem azt a kérdést tettem fel, hogy miként jöjjünk össze a mai felszínes lányokkal?

Egyébként nem csak a nőket vádoltam meg, hanem az embereket úgy általában, ez vonatkozik a férfiakra is. Én a kapcsolatokra értettem, nem kimondottan a nőkre!

2017. ápr. 9. 14:03
 48/51 A kérdező kommentje:

44

Hogyan reagáltam volna, ugyanúmgy mint az összes többi hozzászólásodra, hiszen ugyanazokról tettél tanúbizonyságot az összes hozzászólásodban, nem csak az utolsóban. Az utolsóban pusztán azt hittem, végre beismered, de nem, te továbbra sem ismered be, inkább takargatod. Hát jól van, te döntésed, de szerintem jobb őszintének lenni önmagunkhoz!

2017. ápr. 9. 14:05
 49/51 A kérdező kommentje:

45

Megsúgnám kedves aranyos hozzászóló, hogy az én rohadt belsőm csak a visszahatás...amennyiben hallottál a hatás-visszahatás törvényéről akkor biztosan összeáll a kép majd!

2017. ápr. 9. 14:06
 50/51 anonim ***** válasza:
Ha ennyire ráérsz, inkább a társkeresőn írjál leveleket. :D Szerintem változatosak a nők igényei. Egyik barátnőm barátja se jön be nekem. :P Az egyik mongol fejű, bőrhibás, link alak, a másik meg muzulmán, a harmadik meg egy seggdugasz külsejű orvostanhallgató. :D Ezzel nem a barátjaikat akarom leszólni, hanem rámutatni mennyire más az ízlésünk. (Mondjuk, egy barátnőm, amelyiknek muszlim a barátja és az elegánsakra bukik, kivételével a többiről el tudnám képzelni, hogy adott esetben, szingli-szingli felállásban, érdeklődnének a barátom iránt.)
2017. ápr. 10. 03:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!