Miért nincsenek barátaim?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok..Van egy barátom,távkapcsolatban vagyunk,nagyon szeretjük egymást ezzel nincs probléma. Rajta kívül viszont nincsenek barátaim. Az osztálytársaimmal a suliban elvagyunk,de nem nagyon vannak közös témáink,nem járunk el semerre...Hétvégén a barátommal vagyok,de azért jó lenne,ha lennének barátnőim... szerintetek mit tehetek? (Bulizni nem szeretnék eljárni,nem az én világom..)2017. febr. 16. 15:11
1/3 anonim válasza:
Ne búsulj! Ennek kétezernél is több volt:
3/3 anonim válasza:
én nekem még barátom sincsen...:S de szerintem biztosan akad valaki az osztálybol meg ha nem akkor vedd ugy hogy te egy különleges ember vagy akinek nem lehetnek barátai mert más küldetése van ezen a földön... valami sokkal fontosabb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!