Mit kezdjek magammal egy kisvárosban ahol nincsenek barátaim?
Figyelt kérdés
Normális, tényleg segítő javaslatokra van szükségem, nem vicces hozzászólásokra!
25/N
2013. okt. 1. 20:34
1/2 anonim válasza:
Ismerkedni kell sajnos, valakinek nehezen megy, (így vagyok vele mondjuk én is), valakinek könnyen...
Először is a munkahelyeden / iskoládban... Másodszor pedig járj el sportolni, zenélni, rajzolni, vagy nem tudom mit kedvelsz ... :)
2/2 A kérdező kommentje:
Nincs munkahelyem még és már nem tanulok. A régi kapcsolataimnak annyi, egyedül pedig nem tudok eljárni sehova. 12 éves koromtól másik városban tanultam és kollégiumban laktam, de itt akarok lakni. Rengeteg régi ismerősnek írtam, de senki nem kíváncsi rám. Ideig-óráig el lehet beszélgetni velük, de találkozásig nem jutunk el. Elkezdtem sportolni, de ők idősebbek és bár eljárogatnak, velük sem alakult ki semmi. Nincs valami ötleted erre az esetre?
2013. okt. 1. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!