Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a mai kapcsolatok túlnyomó többsége erősen felszínes?
"és ne a felszínes, nulla IQ-val rendelkezőkből, esetleg a felső tízezerből indulj már ki, hanem az átlag emberből!"
Állította valaki azt, hogy az emberek többségének nem alacsony az IQ-ja és hogy nem felszínesek? Pont erről szól a kérdés, hogy a többség ilyen...
12
Nem látod át a lényeget ismét :D
Nem maga a tény, hogy követi a divatot (mindenkinek lehet értelmetlenebbnél értelmetlenebb hobbija meg szeszélye), hanem az, hogy a párját is az alapján választja. Az hogy a stílusosság az szempont párválasztáskor, az ami siralmas és felszínes. Remélem segítettem megérteni!
de könyörgöm, az hogy látsz egy párt, ugyanolyan stílusban felöltözve, abból hogy a p..csába szűröd le, hogy felszínesek?
és honnan tudod, hogy stílus alapján választott? ezt csak úgy megmondod minden ismeret nélkül?
hagyjuk már, azért mert téged elutasítottak még nem kell mindenkit lefelszínesezni.
15
De akkor mivel magyarázod azt, hogy a stílusosan öltözött lány mindig stílusosan öltözött pasival van? Sosem lehet olyat látni, hogy a lány nagyon divatos a pasi meg egyszerűen öltözködik. Ezt mivel magyarázod? Gondolom erre nem tudsz semmilyen magyarázattal szolgálni csak olyan közhelyekkel, hogy hát tetszik neki....
oké, szóval, ha nekem tetszik egy sportos felépítésű srác, mert sportol, figyel az egészségére (hisz tudjuk az egészség a legdrágább kincs) és van nagyon sok tulajdonsága, ami megfogott, de ez ugye kívülről nem látszik, akkor felszínes vagyok.
gratulálok ismét kérdező. :) oltári nagy vagy. :) :D
mert mindenki csak azt veszi észre, amit észre akar venni
állításodat tudom cáfolni, sok olyan srácot / csajt láttam már, akiknek párja nem öltözött a nagy plázás butikok ruháiból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!