Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizet a randin?
Vagy egy ferfi, akivel ismerkedem, kellemes tarsasag, es szivesen talalkoznek meg vele, viszont rettentoen zavar, hogy a randin mindig fizetem a sajat reszem. Nem mintha nem tudnam megfizetni, itt a gesztusrol van szo. Ossz-vissz 6 alkalommal talalkoztunk, volt hogy tancolni voltunk, nem egy asztalnal voltunk letaborozva, de egyutt tancoltunk egesz este, mikor a pincer hozta a szamlat, kozolte, hogy hat, az o tarcaja a masik asztalnal van, ugyhogy en fizetek. Volt hogy egybe szamlaztak nekunk, akkor nem volt aprom, kifizette a fogyasztasomat, azzal, hogy majd legkozelebb en fizetek. 600-1000Forintos tetelekrol van szo, de a hozzaallas a lenyeg.
Miota randizunk, kaptam tole csokit nonapra, volt hogya sutimet o fizette, de egy masik alkalommal miutan kifizette a sutimet, odaadtam neki az arat /miutan ilyen a hozzaallasa, nem akartam tartozni neki/, o meg siman elvette.
Nem tudom, en varok e tul sokat, de nekem az lett volna normalis, hogy hagyd csak, a vendegem voltal. Meg ugy egyebkent, eddig olyan ferfiakkal talalkoztam, akiket ugy kellett lebeszelni rola, hogy mindig ok fizessenek. En nem akarok kihasznalni senkit, ha latnam, hogy az a termeszetes szamara, hogy meghiv, legkozelebb biztos ragadzkodnek hozza, hogy en fizessek. De igy....nem is tudom, ez mennyire normalis, en vagyok e tul elkenseztetve, vagy jogosan erzem bunkosagnak amit csinal.
Ferfiak, nok velemenyet is varom, koszonom :-)
Nem vársz el sokat. Az ilyen férfit én messze elkerülöm. És NEM amiatt, mert az a párszáz forint földhöz vágna. Kicsinyes a viselkedése, de sajnos ez egyre gyakoribb, amennyire itt olvasgatok az oldalon. Nehogy egy kávét is fizessen a férfiember annak a hölgynek, akit rosszabb esetben vszínű maximum meg akar dugni, jobb esetben meg kapcsolatot szeretne vele - ha mégis fizet egy nyamvadt kávét, akkor a nő egyszerre aranyásónak van titulálva, csak a pénzre megy, stb.
Kicsit szerintem átestek a férfiak a ló túloldalára. Mint ahogy már leírták pár válasszal fentebb, a nő - ha akar - nagyon sok módon tudja kompenzálni, ha a párja/randipartnere meghívja valamire. Ha én elhívom a párom magamhoz, és rittyentek egy romantikus vacsit, akkor a marhasült meg a sajttorta meg a bor az csak úgy berepül a sütőmbe meg az asztalra? Sajnos nem, de ettől még nem strigulázom be kis füzetbe, hogy én ma hatezret költöttem a boltban, nem tolom a blokkot az orra alá, hogy drágám, ez most háromezer lenne, sőt, azért kicsit többet is adhatnál, mert én csak egy pohár bort ittam, te meg a többit, ne húzzál má' le.
Természetesen most úgy le leszek pontozva, mint a pinty, a sok megkeseredett pasinak az oldalon az az egyetlen öröme, hogy a "pénzéhes" nőkről írnak ki napi 10 kérdést - nyilván nekik nem fog tetszeni a véleményem.
"Kicsit szerintem átestek a férfiak a ló túloldalára. Mint ahogy már leírták pár válasszal fentebb, a nő - ha akar - nagyon sok módon tudja kompenzálni, ha a párja/randipartnere meghívja valamire. Ha én elhívom a párom magamhoz, és rittyentek egy romantikus vacsit, akkor a marhasült meg a sajttorta meg a bor az csak úgy berepül a sütőmbe meg az asztalra? "
Rossz példa, hiszen te már egy kialakilt párkacsolatról írsz, kialakult mechanizmusokkal. A kérdésben meg még csak ismerkedésrôl van szó.
Ennek fényében pl. tök felesleges azzal jönni, hogy de ha a nô meghívja magához a pasit, akkor mi van, hiszen az ismerkedés során a nô nem fogja magához felhívni a pasit.
#19 vagyok. Tudja úgy mondani ezt egy nő, hogy nem az jut eszembe, hogy ez egy ilyen játszma.tök amikor így előre megfed színte, hogy na ezt már aztán nem.
Meg szerintem női oldalról az a veszély itt szerintem, hogy szerintem a kicsit megfelelési kényszer is benne van a fizetésbe, hogy ciki az ürgének a pincér előtt is szokatlanabban lenni.
Össz vissz szerintem a hogyan a lényeg mindkét irányba.
Szerintem én illemből nem fizetnék tuti. Akkor fizetnék ha tudom, hogy neki tényleg számit, hogy ezzel terhet veszwk le róla. De jobb ha ez a pénz nem jön be a képbe.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ennyi fillérb.szó köcsögöt komolyan mondom én szégyenlem magam miattatok. Milyen férfiak vagytok ti??? Pff...
Ja, micsoda dolog, hogy a pènztárca visszapofázik. Hogy fog ìgy autót meg diadèmot venni neked csak ùgy?
Ne aggódj a kopasz, primitìv merdzsós majd vesz, de csak ha jól kiszìvod belőle... Ifjunóvátájmìn...
Egy ezer forintos süti-kávé számlának a felét elkérni férfias mi? :DDD WTF??? Mi van veletek emberek???
Attól papucs valaki hogy meghívja a kiszemeltjét kávézni meg kajálni?
Ki beszélt itt karib-szigeteki nyaralásról, meg ilyenekről?
Köpjetek el és álljatok alá nyomorékok.
Aztán legyetek büszkék arra , hogy 500 ft-al gazdagabbak vagytok randi után. :D
Istenem...barmok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!