Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizet a randin?
Vagy egy ferfi, akivel ismerkedem, kellemes tarsasag, es szivesen talalkoznek meg vele, viszont rettentoen zavar, hogy a randin mindig fizetem a sajat reszem. Nem mintha nem tudnam megfizetni, itt a gesztusrol van szo. Ossz-vissz 6 alkalommal talalkoztunk, volt hogy tancolni voltunk, nem egy asztalnal voltunk letaborozva, de egyutt tancoltunk egesz este, mikor a pincer hozta a szamlat, kozolte, hogy hat, az o tarcaja a masik asztalnal van, ugyhogy en fizetek. Volt hogy egybe szamlaztak nekunk, akkor nem volt aprom, kifizette a fogyasztasomat, azzal, hogy majd legkozelebb en fizetek. 600-1000Forintos tetelekrol van szo, de a hozzaallas a lenyeg.
Miota randizunk, kaptam tole csokit nonapra, volt hogya sutimet o fizette, de egy masik alkalommal miutan kifizette a sutimet, odaadtam neki az arat /miutan ilyen a hozzaallasa, nem akartam tartozni neki/, o meg siman elvette.
Nem tudom, en varok e tul sokat, de nekem az lett volna normalis, hogy hagyd csak, a vendegem voltal. Meg ugy egyebkent, eddig olyan ferfiakkal talalkoztam, akiket ugy kellett lebeszelni rola, hogy mindig ok fizessenek. En nem akarok kihasznalni senkit, ha latnam, hogy az a termeszetes szamara, hogy meghiv, legkozelebb biztos ragadzkodnek hozza, hogy en fizessek. De igy....nem is tudom, ez mennyire normalis, en vagyok e tul elkenseztetve, vagy jogosan erzem bunkosagnak amit csinal.
Ferfiak, nok velemenyet is varom, koszonom :-)
Olyan helyzetekre gondolok, mikor fizeted/kitalálod/szervezed már a 4. randit, de még mindig te fizetsz, pedálozol, csók sincs, csak le vagy potyázva. Erre egy lapáttal rátesz ez a duma, hogy hát persze, hogy fizessen a férfi, ez alap, ez jár.
30/f
Nem nagyon értem... itt ahogy a kérdező is mondja, 600 -1000 ft-os tételek vannak. Ha elmegyünk valahová enni, 4-5e ft. Most komolyan ennyi nem fér bele teszem azt a 4. randin????? Vagy ez valami új dolog amit én nem értek? Fizetek egy kávét, és cserébe szexet várok?
Akkor már k.va öreg vagyok azt hiszem....
Inkább arról van szó, hogy később mi lesz. Vajon marad az egyoldalú fizetés örökkön-örökké? Ha majd mennek nyaralni "azt a férj fizeti, azért van", és végül eljön az, hogy a nő a pénzét magára költi, a férfi is rá kell, hogy költse. Mert a férj pénze köztulajdon, a nőé privát.
És sokan rendezkedtek be potyázásra. Ha elég "randipartnere" van, akár minden nap megspórolhat egy étkezésnyi kiadást. És majd fiztik az alsóbbrendű férfiak, mert azért vannak. Aljanép, szolganép.
Akkor viszont utána elég csak jól zsonglőrködnie a szavakkal és örökké te fizetsz mindent egyedül. Nem "elmentek utazni", hanem "elviszed utazni". Nem "vesztek lakást", hanem "veszel egy lakást"...
Ez önmagában csak annyit jelent, hogy egyenlô félként kezel, és nem próbál meg mindenképp "benyalni" neked, hanem inkább mint egyenlô felek próbál meg ismerkedni.
Az, hogy a férfi meghívja a nôt az ismerkedés során dolgokra, az egy gesztus a férfi részérôl, nem pedig valami alanyi jogon járó dolog a nônek. Még akkor sem, ha a legtöbb férfi (bevallom, én is) igyekszik eljátszani a múlt századbeli lovagi ideált, hogy jobban bevágódjon a nô ek - de ez csak taktika.
Láthatóan ezt a srác (valszeg nagyon tudatosan) annak fogja fel a nôk meghívását, ami: egy gesztusnak, aminek viszont csak akkor van valós tartalma, amikor nem kötelezettségbôl jön.
Erre rá lehet fogni, hogy nem elég udvarias vagy lovagias, de azt nem, hogy bunkó lenne - azért a két katehória között ennél lényegesen nagyobb a távolság.
Eddig minden egyes elso randin szoltam, hogy felesbe fizessunk. Az egy mas dolog, hogy nem hagytak. De itt meg azelott, hogy randira hivott volna, volt hogy megittunk valamit, es harombol ketszer en fizettem. Igazabol az olyan klasszikus randira hivas elmaradt, mivel eleg messze lakunk egymastol, igy megbeszeltuk kozosen, hogy talalkozunk. De az hogy kifizet egy sutit, aztan odaadnam neki a penzt, es o csak annyit mond, hogy te ki akarod fizetni a reszed, nahat..es elveszi a penzt...
Lehet tenyleg en gondolkodok rosszul. Lehet egy csomo penzt veszitett mar randikon, vagy tenyleg ezelott kiszipolyoztak a csajok, nem tudom...lehet en varok el tul sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!