Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan "derül ki" mozis vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "derül ki" mozis vagy éttermi randin, hogy ki fizet?

Figyelt kérdés
Már találkoztam a fiúval, de akkor csak sétáltunk és autóztunk, most viszont kitalálta, hogy menjünk étterembe és moziba. Nem tudom még, hogy melyik lesz előbb, akkor derül ki... Honnan fogom tudni, hogy ő akar fizetni vagy mindenki a maga részét?
2017. febr. 27. 16:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%
Ha ez egy meghívás, akkor a meghívó fél fizet.
2017. febr. 27. 16:18
 2/19 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudom, de minden férfi okulására írom, hogy jó lenne előre tisztázni.

Te pedig vigyél magaddal elég pénzt, kérdező.

2017. febr. 27. 16:19
 3/19 anonim ***** válasza:
56%
Aki férfinak érzi magát, az fizet.
2017. febr. 27. 16:20
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
Pl megbeszelitek. Vagy mielott mentek a jegyekert, mondod, hogy "Varj, megkeresem a tarcamat." Mire o jo esetben azzal reagal, hogy nem kell :)
2017. febr. 27. 16:20
 5/19 Sunshinedoll ***** válasza:
84%

Ha ő találja ki, és ő hív el, én elkönyvelem, hogy akkor ő állja a számlát. Udvariasságól fel szoktam ajánlani, hogy az én részem kifizetem (általában már csak akkor, mikor a tárcájáért nyúl :DDD ), de azért elvárom, hogy elutasítsa, és legyen úriember, és igenis ő fizesse az én részemet is. Ha nincs pénze rá, akkor ne hívjon meg ilyen helyekre, ilyen egyszerű. Nekem egy kávézó is bőven jó lenne, érted.

Vagy akkor megoldható, hogy ő fizeti a vacsorát, te meg megveszed a jegyeket a filmre, ilyen megállapodásokat is lehet kötni, de szerintem a szigorú felezés elég gáz meg körülményes, ciki dolog. Oda-vissza hívni inkább elfogadhatóbb.

2017. febr. 27. 16:21
 6/19 anonim ***** válasza:
76%
Vagy, ha gyakoris hisztigep, akkor rohan ide feltenni egy kerdest, hogy "minden no a penzemet akarja, bruhuhuhu..." :"DDD
2017. febr. 27. 16:21
 7/19 anonim ***** válasza:
75%
Egyszerűen, én mindig úgy állok hozzá, hogy fizetem a részemet. Ha a pasi előzékeny, akkor mikor veszem elő a tárcámat, megmondja, hogy hagyjam csak. A későbbiekben pedig megpróbálom úgy intézni, hogy én is kb. ugyan annyiszor hívjam vissza, ahányszor ő tette.
2017. febr. 27. 16:26
 8/19 anonim ***** válasza:
27%

7-es

Fura hogy az előtted szóló lányokhoz képest egyedül te nem várod el, hogy a férfi fizessen. Jól esik a gesztus, ha meghívnak, nincs is ezzel semmi gond, de egyedül te voltál aki nem úgy hozzá, hogy neked mint nőnek alanyi jogon nem kell fizetni. Ritkán olvasok ilyet ezen az oldalon.

Kérdező, te meg vigyél annyi pénzt ami fedezi a saját részed mert, ha elfogadod a meghívást akkor ne abból indulj ki, hogy a másik fizet. Tudod nekünk is ugyanolyan jól esik, ha a nő fizetésnél legalább beletúr a táskájába a tárcáját keresve mintsem rezzenéstelen arcal bámul.

2017. febr. 27. 16:31
 9/19 anonim ***** válasza:
88%
A meghívó fizet. Nemtől függetlenül.
2017. febr. 27. 16:54
 10/19 Költőnő? ***** válasza:
100%
Egészen egyszerű. Készülj úgy, hogy a részed te fizeted és ott, fizetésnél felajánlod. Ő meg vagy elfogadja vagy nem.
2017. febr. 27. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!