Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "derül ki" mozis vagy éttermi randin, hogy ki fizet?
Nem tudom, de minden férfi okulására írom, hogy jó lenne előre tisztázni.
Te pedig vigyél magaddal elég pénzt, kérdező.
Ha ő találja ki, és ő hív el, én elkönyvelem, hogy akkor ő állja a számlát. Udvariasságól fel szoktam ajánlani, hogy az én részem kifizetem (általában már csak akkor, mikor a tárcájáért nyúl :DDD ), de azért elvárom, hogy elutasítsa, és legyen úriember, és igenis ő fizesse az én részemet is. Ha nincs pénze rá, akkor ne hívjon meg ilyen helyekre, ilyen egyszerű. Nekem egy kávézó is bőven jó lenne, érted.
Vagy akkor megoldható, hogy ő fizeti a vacsorát, te meg megveszed a jegyeket a filmre, ilyen megállapodásokat is lehet kötni, de szerintem a szigorú felezés elég gáz meg körülményes, ciki dolog. Oda-vissza hívni inkább elfogadhatóbb.
7-es
Fura hogy az előtted szóló lányokhoz képest egyedül te nem várod el, hogy a férfi fizessen. Jól esik a gesztus, ha meghívnak, nincs is ezzel semmi gond, de egyedül te voltál aki nem úgy hozzá, hogy neked mint nőnek alanyi jogon nem kell fizetni. Ritkán olvasok ilyet ezen az oldalon.
Kérdező, te meg vigyél annyi pénzt ami fedezi a saját részed mert, ha elfogadod a meghívást akkor ne abból indulj ki, hogy a másik fizet. Tudod nekünk is ugyanolyan jól esik, ha a nő fizetésnél legalább beletúr a táskájába a tárcáját keresve mintsem rezzenéstelen arcal bámul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!