Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Van köztetek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van köztetek olyan, akinek a párja 170 vagy annál alacsonyabb? Ha igen, lecserélnétek egy hasonló személyiségű, de magasabb pasira, ha lenne rá lehetőségetek?

Figyelt kérdés

Elég csak annyit írnotok, hogy milyen magas a pasi és akkor nagyjából látom az arányt is. Meglepődnék, ha kettőnél több ilyen lány lenne itt. Illetve egy másik kérdés: Van esélye egy jóképű, de gyerekes testalkatú 170-es fiúnak egy tőle 8-10 centivel alacsonyabb lánynál?

Lehetőleg tapasztalatok alapján írjatok.

Válaszaitokat előre is köszönöm. :)

2017. márc. 12. 13:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Én 160cm vagyok és az sem zavarna ha velem egymagas lenne a barátom, csak ne legyen nálam alacsonyabb :))

Szerintem nincs olyan ember, aki szereti a párját és lecserélné csupán a magassága miatt...

2017. márc. 12. 23:13
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem nincs olyan ember, aki szereti a párját és lecserélné csupán a magassága miatt..."

Az lehet, de ti nők egy alacsony férfiba nem is tudtok beleszeretni.

2017. márc. 13. 07:42
 23/29 anonim ***** válasza:
22. És? Ez neked miért fàj? Mindenki úgy vàlogat ahogy akar. Tényleg olyan nővel akarsz lenni aki nem képes hozzàd vonzódni? Nem hinném. Azok a nők akiket zavar ha a férfinak nincs meg egy bizonyos magassàga, pont így vannak vele. Van egy baràtnőm aki egymagas velem, 175cm. A férje meg 160 és őket nem zavarja. 8 éve boldog hàzasok. De miért nem lehet elfogadni ha valakit ez zavar? Amúgy igen leírom... Nagyon furàn néznek ki egymàs mellett. Sok nő nem vàllalnà be, ami teljesen érthető. Kb olyan mintha a kisöccsével màszkàlna. Vàlogass te is úgy ahogy akarsz. Ennyi.
2017. márc. 13. 09:52
 24/29 anonim ***** válasza:
56%
Egyébként meg alacsony fèrfiaknak is van pàrjuk. Haveri körünkben egyet kivéve minden pasi még nàlam is alacsonyabb. 160-170 közöttiek. 6-8-10 éves kapcsolatokban élnek. Ennyit az elméletedről.
2017. márc. 13. 09:55
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
#23 Azért fáj, mert én is csak 170 cm vagyok, és emiatt meg a ronda fejem miatt egyetlen nőnek sem kellek. Amit leírtál a 160 centis pasiról, az egyértelműen kamu.
2017. márc. 13. 09:59
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

170 cm vagyok, az exem is ennyi volt. 10 évet húztunk le együtt, azért szakítottunk, mert elhanyagolt és megcsalt. (Jé, ebből az is következik, hogy másnak is kellett a 170 centis pasi...)

A baráti körömben vannak nálam alacsonyabb (160-170 közötti) pasik, mindegyiknek van párja, felesége, családja. Az tény, hogy nem tinikorban találták meg a párjukat, hanem késő húszas, kora harmincas éveikben, de megtalálták.

2017. márc. 13. 12:01
 27/29 anonim ***** válasza:
56%

Mi kamu? Hogy magasabb a felesége? Mitől lenne kamu? Őket nem zavarja aztàn ennyi. Ha nagyon nem talàlsz magadnak pàrt az már nem a magassàgod vagy a külsőd miatt van. Bennem pl így ismeretlenül ellenszenvet vàltasz ki amiért ennyire önsajnàló, szűklàtókörű vagy, és amiért olyanokat àllítasz be igaznak amik egyértelműen nem azok ( max a te sajàt kis vilàgodban). Plusz vad idegen vagyok, de hazugnak nevezel, csak mert amit írtam, az nem tàmasztja alà a kis elméletedet az alacsony férfiakról. Mert bizony sokat ismerek akinek van szerető pàrja, felesége. A 150 centis munkatàrsamnak is aki 2 éve nősült. Az egyik jó baràtom is 5 éve él együtt a pàrjàval, ès a sràc 167 centi. A csaja picit alacsonyabb.

Hisztizz nyugodtan és sajnàld magad, ami elég kiàbràndító egyébként. Nem csodàlom, hogy nem kellesz senkinek. Àrad belőled a rosszindulat és a negativizmus.

2017. márc. 13. 15:49
 28/29 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy itt mindenki tele van törpe ismerősökkel, akikért odavannak a nők, a valóságban mégsem látok soha ilyet, sem az ismerőseim között, sem az utcán. Vajh miért?
2017. márc. 13. 16:10
 29/29 A kérdező kommentje:
#28: Mert ők azok, akiknek 30 iksz évesen nagy kompromisszumok árán sikerült magukhoz láncolniuk érdekkapcsolatból egy elhanyagolt, molett kiégett nőcikét és úgy élték le a fiatalságukat, hogy nem tudják mi az az érzéki szenvedélyes szex. Érdekes, hogy vállalható csajokat (pedig az tényleg nem nagy elvárás, hogy ne legyen dagadt és bányarém) én sem szoktam látni még a hozzám hasonló jóképű alacsony pasikat sem. Ha a kedves kommentelőknek ha nem tűnt volna fel, itt mindenki huszoniksz éves és nem házasságra hanem rózsaszín ködös szerelemre és szexre vágyik! (Amíg még van rá lehetősége.)
2017. márc. 13. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!