Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van köztetek olyan, akinek a párja 170 vagy annál alacsonyabb? Ha igen, lecserélnétek egy hasonló személyiségű, de magasabb pasira, ha lenne rá lehetőségetek?
Elég csak annyit írnotok, hogy milyen magas a pasi és akkor nagyjából látom az arányt is. Meglepődnék, ha kettőnél több ilyen lány lenne itt. Illetve egy másik kérdés: Van esélye egy jóképű, de gyerekes testalkatú 170-es fiúnak egy tőle 8-10 centivel alacsonyabb lánynál?
Lehetőleg tapasztalatok alapján írjatok.
Válaszaitokat előre is köszönöm. :)
Én 160cm vagyok és az sem zavarna ha velem egymagas lenne a barátom, csak ne legyen nálam alacsonyabb :))
Szerintem nincs olyan ember, aki szereti a párját és lecserélné csupán a magassága miatt...
"Szerintem nincs olyan ember, aki szereti a párját és lecserélné csupán a magassága miatt..."
Az lehet, de ti nők egy alacsony férfiba nem is tudtok beleszeretni.
170 cm vagyok, az exem is ennyi volt. 10 évet húztunk le együtt, azért szakítottunk, mert elhanyagolt és megcsalt. (Jé, ebből az is következik, hogy másnak is kellett a 170 centis pasi...)
A baráti körömben vannak nálam alacsonyabb (160-170 közötti) pasik, mindegyiknek van párja, felesége, családja. Az tény, hogy nem tinikorban találták meg a párjukat, hanem késő húszas, kora harmincas éveikben, de megtalálták.
Mi kamu? Hogy magasabb a felesége? Mitől lenne kamu? Őket nem zavarja aztàn ennyi. Ha nagyon nem talàlsz magadnak pàrt az már nem a magassàgod vagy a külsőd miatt van. Bennem pl így ismeretlenül ellenszenvet vàltasz ki amiért ennyire önsajnàló, szűklàtókörű vagy, és amiért olyanokat àllítasz be igaznak amik egyértelműen nem azok ( max a te sajàt kis vilàgodban). Plusz vad idegen vagyok, de hazugnak nevezel, csak mert amit írtam, az nem tàmasztja alà a kis elméletedet az alacsony férfiakról. Mert bizony sokat ismerek akinek van szerető pàrja, felesége. A 150 centis munkatàrsamnak is aki 2 éve nősült. Az egyik jó baràtom is 5 éve él együtt a pàrjàval, ès a sràc 167 centi. A csaja picit alacsonyabb.
Hisztizz nyugodtan és sajnàld magad, ami elég kiàbràndító egyébként. Nem csodàlom, hogy nem kellesz senkinek. Àrad belőled a rosszindulat és a negativizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!