Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Van köztetek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van köztetek olyan, akinek a párja 170 vagy annál alacsonyabb? Ha igen, lecserélnétek egy hasonló személyiségű, de magasabb pasira, ha lenne rá lehetőségetek?

Figyelt kérdés

Elég csak annyit írnotok, hogy milyen magas a pasi és akkor nagyjából látom az arányt is. Meglepődnék, ha kettőnél több ilyen lány lenne itt. Illetve egy másik kérdés: Van esélye egy jóképű, de gyerekes testalkatú 170-es fiúnak egy tőle 8-10 centivel alacsonyabb lánynál?

Lehetőleg tapasztalatok alapján írjatok.

Válaszaitokat előre is köszönöm. :)

2017. márc. 12. 13:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Nekem volt alacsony pasim, 170 cm mondta magát, de jó, ha vokt 165 :-) ( én 163) de jól nézett ki, úgy, mint Michel J. Fox, és olyan dumája volt, hogy minden nőt meg tudott hülyiteni :-) közben meg határozott volt, férfias. Lehetett szeretni. Fél évig tartott, és nem a magassága miatt lett vége, ő cserélt le :-) talált jobbat nálam.
2017. márc. 12. 14:48
 12/29 A kérdező kommentje:

"Ezzel a magasságmániával csak a férfiak vannak megáldva, szerintem a nők legalább olyan 60-70% százalékának halvány lila gőze nincs arról, hogy hány centi magas a párja, a maradék 30-40% meg hiába tudja, nem érdekli."

A mondatod első része igaz annyiból, hogy a nők valóban sokszor nem tudják, hogy a pasijuk 178, 183 vagy 185 magas. De itt alacsony férfiakról van szó! Ha csak a férfiak lennének megáldva ezzel a magasságmániával, akkor nem küzdene szinte minden alacsony ismerősöm társkeresési problémával és nem látnék folyton egyedül sétáló alacsony srácokat az utcán. Érdekes, hogy 180 fölött szinte mindig a barátnőjével látom az illető pasit. Fordítva miért nem jellemző ez?

2017. márc. 12. 14:56
 13/29 anonim ***** válasza:
7%

Nekem viccesebb a mintám. 180 alattiak barátnő és szex nélkül élnek. A 185 alattiaknak pedig nincs feleségük és családjuk. Vicces, de teljesen igaz.

Sajnos az alacsony lányok is 180+t választanak, mert megtehetik. Van több 190 feletti haverom, mindegyiknek ilyen 160-165 körüli nője van.

2017. márc. 12. 15:51
 14/29 A kérdező kommentje:
#13: Ebben semmi nem vicces sőt, nagyon lesújtó. 😡
2017. márc. 12. 16:32
 15/29 anonim ***** válasza:

#12 Én meg egyedül sétáló alacsony lányokat látok mindig. Tehát akkor a férfiak csak a magas lányokra buknak?

Megjegyzem, nekem már mondta férfi, hogy túl alacsony vagyok hozzá... De biztos csak a nők ilyen szemét felszínesek.

2017. márc. 12. 17:25
 16/29 anonim ***** válasza:
Kérdező megkérdezhetem, hogy hány éves vagy és milyen magas?
2017. márc. 12. 17:37
 17/29 anonim ***** válasza:
161 cm vagyok, párom 170. Nekem tökéletes. Előtte volt 187 és 198 centis barátom is, de nekem ez a verzió kényelmesebb. Könnyebb hozzábújni, megcsókolni.
2017. márc. 12. 18:16
 18/29 anonim ***** válasza:
#15 Nem csoda, hiszen alacsony lányként te is az égimeszelőkre hajtasz, és valóban hülyén néznétek ki egy 190 centis pasival. Amúgy meg férfiak közül is van, aki a magas nőket kedveli, de van olyan is, aki az alacsonyakat. A nők viszont kivétel nélkül mind a magas férfiakra buknak.
2017. márc. 12. 19:30
 19/29 anonim ***** válasza:
#18 Én pont nem...-.-
2017. márc. 12. 20:39
 20/29 anonim ***** válasza:
Nekem nincs barátom, de volt olyan, aki 170 cm volt. Egyébként nekem totál mindegy, milyen magas, mivel 158 vagyok :D Vannak sokkal lényegesebb dolgok. Amúgy mit takar a "gyerekes testalkatú" megnevezés?
2017. márc. 12. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!