Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van köztetek olyan, akinek a párja 170 vagy annál alacsonyabb? Ha igen, lecserélnétek egy hasonló személyiségű, de magasabb pasira, ha lenne rá lehetőségetek?
Elég csak annyit írnotok, hogy milyen magas a pasi és akkor nagyjából látom az arányt is. Meglepődnék, ha kettőnél több ilyen lány lenne itt. Illetve egy másik kérdés: Van esélye egy jóképű, de gyerekes testalkatú 170-es fiúnak egy tőle 8-10 centivel alacsonyabb lánynál?
Lehetőleg tapasztalatok alapján írjatok.
Válaszaitokat előre is köszönöm. :)
"Ezzel a magasságmániával csak a férfiak vannak megáldva, szerintem a nők legalább olyan 60-70% százalékának halvány lila gőze nincs arról, hogy hány centi magas a párja, a maradék 30-40% meg hiába tudja, nem érdekli."
A mondatod első része igaz annyiból, hogy a nők valóban sokszor nem tudják, hogy a pasijuk 178, 183 vagy 185 magas. De itt alacsony férfiakról van szó! Ha csak a férfiak lennének megáldva ezzel a magasságmániával, akkor nem küzdene szinte minden alacsony ismerősöm társkeresési problémával és nem látnék folyton egyedül sétáló alacsony srácokat az utcán. Érdekes, hogy 180 fölött szinte mindig a barátnőjével látom az illető pasit. Fordítva miért nem jellemző ez?
Nekem viccesebb a mintám. 180 alattiak barátnő és szex nélkül élnek. A 185 alattiaknak pedig nincs feleségük és családjuk. Vicces, de teljesen igaz.
Sajnos az alacsony lányok is 180+t választanak, mert megtehetik. Van több 190 feletti haverom, mindegyiknek ilyen 160-165 körüli nője van.
#12 Én meg egyedül sétáló alacsony lányokat látok mindig. Tehát akkor a férfiak csak a magas lányokra buknak?
Megjegyzem, nekem már mondta férfi, hogy túl alacsony vagyok hozzá... De biztos csak a nők ilyen szemét felszínesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!