Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elszomorít ez a helyzet. Hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszomorít ez a helyzet. Hol és hogyan tudnék hozzám hasonló embereket megismerni?

Figyelt kérdés

Fiatal egyetemista srác vagyok. De valahogy nem érzem jól magam ebben a mai magyar társadalomban. Az emberek többsége felszínes, érzéketlen. Állandóan egymással versengenek, mindenhol a kivagyiságot az alpári buta viselkedést látom. Én ezt a stílust nem tudom és nem is akarom felvenni. Engem nem érdekelnek a buta tévéműsorok, a piálás, a semmimondó pletykálás, mások kibeszélése,stb. Én nem tudok lenéző, gyűlölködő, irigykedő ember lenni. Nekem nincs kedvem azt hallgatni hogy ki melyik csajjal vagy sráccal mit csinált a buliban vagy kivel szórakozik éppen. Egyáltalán buliba sem szeretek járni. Nem tudom tolerálni hogy ennyire erkölcstelen a világ, hogy sokan azzal dicsekednek hogy hány lányt szexeltek meg... Mintha ez dicsőség lenne... Egyszerűen nem értem, én férfiként ugyanúgy szeretem a nőket, de nem vagyok valami kibas...zott gyűjtő aki strigulázza hány volt meg neki. Nem érdekel az ilyesmi.

Én inkább túrázok, sétálok a természetben, olvasok, vagy gitárral vagy az állataimmal foglalkozom. De néha magányos vagyok, rettentően. És nem tudom hogyan tudnék haverokat vagy barátnőt találni. Igazándiból egy hosszú kapcsolatom ért véget egy lánnyal kb egy éve, de azóta se nagyon ismertem meg új normális embert. Esetleg valakinek van bármi tanácsa?

Ja igen annyit még rólam, hogy tudom ez most elég depisen hangzott, de egyébként meg nem vagyok egy siralmas ember, csak már nem tudom mihez kezdjek.

2017. febr. 24. 20:27
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Szervezett túrázás alkalmával is simán lehetne ismerkedni, nem? Járj olyan csoportokba, ahol a hobbijaidnak megfelelő személyiségű emberekkel tudsz találkozni.

Nem a kifogásokat kell gyártani, nem sírni kell, hanem tenni kell azért, hogy legyen valakid. Nem fog csak úgy az öledbe hullani a megfelelő pár.

2017. febr. 24. 20:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Nézegettem túracsoportokat, de javarészt idősebbek vannak 30-40 évesek.
2017. febr. 24. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nincs semmi gond, azzal ahogy látod a világot, ahogy lereagálod a sok fröccsöntött szerencsétlenséget, ami a mai világban zajlik borzasztó! 25 éves létemre én is azt mondom sok mindenre, hogy elég abból ami körülöttem zajlik, és nem kérek belőle!

Ne takard el azt, aki valójában vagy, és a legfontosabb, nem attól leszünk egyediek, mert beállunk a sorba, a többi hülye közé pont ellenkezőleg attól, mert nem állunk be!

Hiszek abban is, hogy a hasonló vonzza a hasonlót. Ez miatt pedig, ne keseredj el, megfog jönni az a barát(kör) is, és az ideális társ is, akivel megértésre találsz.

Add önmagad minden helyzetben szerintem ez a titok nyitja.

Sok sikert ;)

2017. febr. 24. 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Abszolut egyetértek.

Amit tenni tudsz hogy hasonló emberekkel veszed körül magad mint te vagy. A többiekre pedig magasról teszel. Ezen neked kell dolgoznod, nem fognak bekopogtatni hogy hello itt vagyunk barátnak, vagy akár barátnőnek. Sajnos mi lógunk ki a mai társadalomból és nem ők! Ezért kell nekünk irányítani ezeket a dolgokat.

F34

2017. febr. 24. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne itt sajnáltasd magad, menj szerezz életet. Én sem olyan vagyok amilyet leírtál, de akkor is szánalmas vagy.
2017. febr. 24. 21:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Ne itt sajnáltasd magad, menj szerezz életet. Én sem olyan vagyok amilyet leírtál, de akkor is szánalmas vagy.

Dehogynem vagy olyan... idejössz ítélkezni, mintha ez bármin segítene. A válaszodnak meg semmi értelme. Menj szerezz életet! :DD oké. Ettől most okosabb lettem...

2017. febr. 25. 11:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Aki értelmesen válaszolt azoknak köszönöm:)
2017. febr. 25. 11:20
 8/8 anonim válasza:
Én ugyanilyen vagyok, csak lányban..Ha van kedved, írj privátot, beszélgethetünk :) 23/L
2017. febr. 25. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!