Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon találok valaha olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon találok valaha olyan lányt, aki eltolerálja, hogy rengeteget játszom stratégiai játékokkal?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek játszani, bármilyen játékkal, azon belül is van néhány nagy kedvencem, megesik, hogy napokig bezárkózom és csak ilyenekkel játszom. Alapvetően normális életet élek, jól nézek ki, van stílusom, szoktam edzeni, gyakran utazgatok, síelek, szeretem a természetet, valamint a finom ételeket, vannak barátaim, akikkel eljárok erre-arra. Szóval azért elég sok minden más egyébbel is elfoglalom magam.

Egyetemista vagyok(ahol egyébként sok hasznát veszem a játékokban tanult stratégiáknak, elég jól megtervezem a félév során,h minden tárgyat tudjak teljesíteni,tulajdonképpen ezt is úgy fogom fel, mint egy játékot).

2017. márc. 10. 17:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Amikkel én játszom, azokhoz nem kell szuper gép, ezek a játékok inkább stratégiára, gondolkodásra, taktikára mennek rá, nem a hiperkirály grafikára.
2017. márc. 10. 19:13
 12/17 anonim ***** válasza:

De amikor valaki ugyanannyi időt bohóckodik a fészbúkon, az "nem ér". Az "normális"...

:S

2017. márc. 10. 19:31
 13/17 A kérdező kommentje:
Egyébként én simán benne lennék olyan közös délutáni programban, hogy fogunk két laptopot és amíg én játszom, addig ő facebook-ozik, vagy instagrammozik, vagy mi fszm
2017. márc. 10. 19:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Az excsajommal úgy szerettettem meg a törit, hogy rómoztattam és évszámok alapján vitettem vele a campinget, közben mondtam hol mik a történések abban az évben amíg ő városokat meneddzselt és hadat vezetett. :D

30/f

2017. márc. 10. 20:54
 15/17 anonim ***** válasza:

"Elárulok egy titkot a csajokkal rohadt sokat kell mászkálni. És egyébként foglalkozni velük. És nem szeretik ha otthon ülős vagy.

Am a 7-esel dettó egyetértek."

A 7-es vagyok, és nő.

2017. márc. 10. 21:26
 16/17 anonim ***** válasza:

"A 7-es vagyok, és nő"

Az remek. Mer én a kapcsokról beszéltem, nem arról h ki a nő v pasi.

2017. márc. 10. 22:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Írtad, hogy nővel ide-oda kell menni, meg nem szeretnek otthon lenni.

Csupán rámutattam, hogy nem minden nő.

2017. márc. 10. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!