Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon találok valaha olyan lányt, aki eltolerálja, hogy rengeteget játszom stratégiai játékokkal?
Nagyon szeretek játszani, bármilyen játékkal, azon belül is van néhány nagy kedvencem, megesik, hogy napokig bezárkózom és csak ilyenekkel játszom. Alapvetően normális életet élek, jól nézek ki, van stílusom, szoktam edzeni, gyakran utazgatok, síelek, szeretem a természetet, valamint a finom ételeket, vannak barátaim, akikkel eljárok erre-arra. Szóval azért elég sok minden más egyébbel is elfoglalom magam.
Egyetemista vagyok(ahol egyébként sok hasznát veszem a játékokban tanult stratégiáknak, elég jól megtervezem a félév során,h minden tárgyat tudjak teljesíteni,tulajdonképpen ezt is úgy fogom fel, mint egy játékot).
"megesik, hogy napokig bezárkózom "
játékfüggő vagy, attól függetlenül, hogy mást is csinálsz mellette!
Ha tudsz időt szakítani a párodra akkor igen, lehet, de ezt neked is akarnod kell, és tenni azért, hogy vele is foglalkozz.
Ha csak nem szeretnéd h a géped megtanuljon repülni ki az ablakon. Inkább hanyagold a csajozást. A nők nem tolerálják ha helyettük v mi játékkal foglalatoskodsz.
V hol olvastam v mi story-t az is v mi ilyen csávó volt.
Diplomás, informatikus v mi, volt csaja de a játékok miatt ott hagyta.
Mondjuk én is friss diplomás vagyok de h a játékok menyiben segítették a diplomám azt nem tom.
Majd figyeld meg a csajod arcát amikor közlöd vele h most vettél 200 E-ért új gépet v 80 -ért új GPU-t.
Hát nem lesz elájulva.
"Ha lenne párom, akkor nyilván nem zárkóznék be, pontosabban, akkor vele együtt zárkóznék be."
Elárulok egy titkot a csajokkal rohadt sokat kell mászkálni. És egyébként foglalkozni velük. És nem szeretik ha otthon ülős vagy.
Am a 7-esel dettó egyetértek.
Én pl csak olyannal vagyok hajlandó együtt lenni, aki ezt elfogadja :D
Sőt, imádom, ha hajlandó a párom végigvinni velem egy mapot Civilization-ben vagy Heroes-ban.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!