Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon találok valaha olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon találok valaha olyan lányt, aki legyőz engem ebben a játékban?

Figyelt kérdés
Szeretem a társasjátékokat, főleg az agyalósabbakat, az már egy más kérdés, hogy a közeli barátaim,családtagjaim közül nem nagyon játszik már velem senki, mert általában én nyerek. Van egy stratégiai játék, amiben még nem akadt méltó ellenfelem, ezért hát kitaláltam, hogy azt a lányt, aki legyőz benne, meghívom egy étterembe, s ami szem szájnak ingere, előétel,desszert,ital,amit akar,azt kér, én állom. Voltak is páran akik megpróbálták, de nem sikerült nekik. Aztán felregisztráltam egy társkeresőre és ott is meginvitáltam hölgyeket, de a legtöbben el se akartak jönni, egy lány volt aki bevállalta,de őt is legyőztem.

2017. jan. 12. 15:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Olyan vagy, mint az egyik kollégám és őszintén: most meg is fordult a fejemben, hogy te ő vagy :) de mindegy is, nem számít a kiléted. Az a véleményem, hogy nem feltétlenül az lesz a hozzád illő lány, aki legyőz téged ebben a játékban. És egy társasjátékkal nem fogod tudni felmérni, hogy van-e olyan szinten okos, mint amit elvársz. Lehet, hogy pillanatok elvered a társasban, de egy másik játékban már te maradnál alul vele szemben. Ez így is van jól! Engedd meg magadnak, hogy te jobb legyél valamiben. Nem kell mindenáron megtalálnod azt, aki le tud gyűrni ebben téged és az sem biztos, aki legyőz, az megfelelő partner lesz számodra élet más területeiben. Szerintem nem jó ötlet ez alapján szűrni a lányokat.
2017. jan. 12. 15:23
 2/13 anonim ***** válasza:
Faxt okoskodsz. Inkább a játék nevét írnád le!
2017. jan. 12. 15:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Engem a játék nagyon érdekel.
2017. jan. 12. 15:38
 4/13 A kérdező kommentje:

#1 Ez csak egy játék, nem fogom mindjárt a kezét is megkérni, ha netán legyőz, csak elhívom egy jó kis kajálásra, aztán ha egyébként nem szimpatikus, akkor ennyi volt. Szóval ennek nem feltétlen társkereső célja van, de ha mégis úgy alakul, én semmi jónak nem vagyok az elrontója.

#2 Stratego

2017. jan. 12. 15:42
 5/13 anonim ***** válasza:

Biztos van ilyen.

Egyik kedvenc mondásom, ha olyan sorozatom van nekem vagy valaki másnak a környezetemből, hogy nagyon összejönnek a dolgok (no racism): "Menj el Kínába/Japánba/Távol-Kletre két évre, és keresd meg azt a négyéves kisgyereket, aki sokkal jobb nálad." Ezután általában visszaszállok a földre.

BTW, miért van a kérdés a Felnőtt párkapcsolatok topicban?

2017. jan. 12. 15:54
 6/13 anonim ***** válasza:

Megnéztem a játékot, az ilyen harcos-háborús hülyeségek zsibbasztóan unalmasak.

Akkor már sakkozhatnánk. De ha akarod, a kedvedért megtanulom, ha belealszok is, legyőzlek, és meg is tarthatod a vacsipénzed.

2017. jan. 12. 15:57
 7/13 A kérdező kommentje:

"BTW, miért van a kérdés a Felnőtt párkapcsolatok topicban?"

Mert ezt olvassák a legtöbben.

Illetve ha elviszem vacsizni, az végül is randinak minősül, szóval a randizás kategóriába szerintem kifogástalanul beleillik.

Részemről sakkozhatunk is, de az lightos ehhez képest, szóval akkor csak egy koktélt fizetek, ha nyersz.

2017. jan. 12. 16:03
 8/13 anonim ***** válasza:
Mondom, az a része hidegen hagy, csak szeretek nyerni.
2017. jan. 12. 16:59
 9/13 anonim ***** válasza:

Lett jelentkező? Szerintem klassz ötlet. :D kivéve persze akkor, ha tényleg legyőzhetetlen vagy. Én meg egyszer egy olyan embert akarok találni, akit le tudok győzni Hearthstone-ban, mert nagyon béna vagyok benne. :D

24

2017. jan. 12. 19:00
 10/13 anonim ***** válasza:
*24N
2017. jan. 12. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!