Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon találok valaha olyan lányt, aki legyőz engem ebben a játékban?
#1 Ez csak egy játék, nem fogom mindjárt a kezét is megkérni, ha netán legyőz, csak elhívom egy jó kis kajálásra, aztán ha egyébként nem szimpatikus, akkor ennyi volt. Szóval ennek nem feltétlen társkereső célja van, de ha mégis úgy alakul, én semmi jónak nem vagyok az elrontója.
#2 Stratego
Biztos van ilyen.
Egyik kedvenc mondásom, ha olyan sorozatom van nekem vagy valaki másnak a környezetemből, hogy nagyon összejönnek a dolgok (no racism): "Menj el Kínába/Japánba/Távol-Kletre két évre, és keresd meg azt a négyéves kisgyereket, aki sokkal jobb nálad." Ezután általában visszaszállok a földre.
BTW, miért van a kérdés a Felnőtt párkapcsolatok topicban?
Megnéztem a játékot, az ilyen harcos-háborús hülyeségek zsibbasztóan unalmasak.
Akkor már sakkozhatnánk. De ha akarod, a kedvedért megtanulom, ha belealszok is, legyőzlek, és meg is tarthatod a vacsipénzed.
"BTW, miért van a kérdés a Felnőtt párkapcsolatok topicban?"
Mert ezt olvassák a legtöbben.
Illetve ha elviszem vacsizni, az végül is randinak minősül, szóval a randizás kategóriába szerintem kifogástalanul beleillik.
Részemről sakkozhatunk is, de az lightos ehhez képest, szóval akkor csak egy koktélt fizetek, ha nyersz.
Lett jelentkező? Szerintem klassz ötlet. :D kivéve persze akkor, ha tényleg legyőzhetetlen vagy. Én meg egyszer egy olyan embert akarok találni, akit le tudok győzni Hearthstone-ban, mert nagyon béna vagyok benne. :D
24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!