Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon találok valaha olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon találok valaha olyan lányt, aki legyőz engem ebben a játékban?

Figyelt kérdés
Szeretem a társasjátékokat, főleg az agyalósabbakat, az már egy más kérdés, hogy a közeli barátaim,családtagjaim közül nem nagyon játszik már velem senki, mert általában én nyerek. Van egy stratégiai játék, amiben még nem akadt méltó ellenfelem, ezért hát kitaláltam, hogy azt a lányt, aki legyőz benne, meghívom egy étterembe, s ami szem szájnak ingere, előétel,desszert,ital,amit akar,azt kér, én állom. Voltak is páran akik megpróbálták, de nem sikerült nekik. Aztán felregisztráltam egy társkeresőre és ott is meginvitáltam hölgyeket, de a legtöbben el se akartak jönni, egy lány volt aki bevállalta,de őt is legyőztem.

2017. jan. 12. 15:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#8 Okés, részemről csapathatjuk, de ki kell ,hogy ábrándítsalak, mert ellenem nem fogsz nyerni.

#9 Ez a Hearthstone még ismeretlen számomra, de szívesen megtanulom, szeretek új játékokat kipróbálni. Pláne ha valaki ennyire szeretné, hogy megverjem ,azt nem tudom visszautasítani.

2017. jan. 12. 20:27
 12/13 A kérdező kommentje:
Egyébként az tény, hogy attól ,hogy bizonyos játékokban remekelek, még nem leszek egy superman. Természetesen van amiben engem is meg lehet verni. Pl. műveltségi vetélkedőben nem feltétlen én vagyok a legjobb, mert vannak olyan területek(pl. a 60-as 70-es évek könnyűzenéje, 19-20 század irodalmi művei, konyhaművészet, nyelvtan stb.), amihez mások sokkal jobban értenek mint én.
2017. jan. 12. 20:39
 13/13 ganjamanya ***** válasza:

9/10-es hozzászóló :D

Milyen stratégiával kezdtél el "tanulni" HS-ezni? :D vagy mi számít bénaságnak? :D Mert szerintem elég egyszer elindulni egy jó irányba és azt el lehet érni hogy egy rank 15-öt elérj minden hónapban :D És ebbe az irányba elindulni sosem késő :D

2017. jan. 13. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!