Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan problémám van, amiről nem gondoltam volna, hogy valaha ilyen problémám lesz. Szerintetek hogy győzzem meg?
Kérlek segítsetek valahogy, nagyon nagy segítség lenne számomra, ha ebben tudnátok segíteni. Az történt tegnap, hogy összemelegdtem egy férfivel, aki egyébként nem ismeretlen a számomra. Flörtöltünk. Nem voltam oda érte, de tetszett valamennyire. Jó volt belemerülni a flörtölésbe, húzni egymás agyát. Mondott több ilyen nagyzoló szexuális utalást, meg hogy mit tudna tenni velem, ezeket leginkább kinevettem, nem tudtam igazán komolyan venni, de tény hogy nagyon tetszettek a hallottak. De a lényeg hogy azt mondta, ha ágyba tud vinni ma, akkor az fergeteges éjszaka lesz, de nem akar majd többet tőlem. Ha nem tud ma ágyba vinni, akkor szeretne jobban megismerni, és elhív majd egy rendes randevúra. Hát én ezt nem nagyon vettem komolyan ott és akkor. Még sosem volt egyéjszakás kalandom korábban, de nem is voltam még ehhez hasonló szituációban.
Feljött hozzám, lefeküdtünk. De hogy! Én nekem még ilyen szexben nem volt részem. Annyira erős élmény volt, nagyon intenzív, szinte testén kívüli. Egyébként bekötötte a szemem és össze a kezem, de az csak képletesen volt, bármikor kitágíthattam a hurkot. Volt vérpezsdítő előjáték, és utána a szex, de annyira forró, mint valami lányregényben, iszonyatosan jó érzés volt egész a végéig. Nagyon élveztem, én el sem tudom mondani.
Utána alig tértem magamhoz. És ő elment. Megkerestem facebookon másnap, azaz ma, és írtam neki. És nem akar semmit. Nem akar ismerkedni. Meg mondja hogy ő előre jelezte, hogy ha aznap lefekszem vele, akkor túl könnyűvérű vagyok az ízlésének. Mondtam hogy ez volt az első elsőéjszakás életemben, meg hogy maximálisan hűséges típus vagyok... De egyelőre nem győztem meg.
Ha csak eszembe jut az aktus, olyan izgatott leszek. Annyira hihetetlenül fantasztikus érzés volt. Most már nagyon tetszik, nem csak mint mikor flörtöltünk. Úgy de úgy szeretnék vele lenni.
Cica!...Csak meg akart fektetni, ami sikerült is neki. Az csak szöveg volt, hogy ha nem adod magad most, akkor elhív, persze, mert akkor több meló téged megfektetni, de akkor sem kart volna többet...
Ne éld bele magad, örülj, hogy volt egy nagyon jó éjszakád!
Tanulj az esetből és még egyszer ne légy, ilyen naiv!
Erre nem mondok semmit....
Ez ennyi volt,fogadd el! Megkapott és kész!! Te egyből odadodtad magad neki ,ezek után miért gondolná veled komolyan? Egy kis ribinek gondol most!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!