Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tette ezt velem a kedvesem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tette ezt velem a kedvesem?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt párom 33 éves. Előttem volt egy egy évig tartó szexkapcsolata egy lánnyal. Pàr napja a kedvesem elment a lányhoz aktus nem történt viszont elmondta, hogy összebújva ölelkeztek órákon át és csak puszik csattantak el. Illetve simogatások nem intim jellegű. Mi a vélemènyetek miért tehette ezt érez a lány íránt valamit esetleg? Meg lehet ezt bocsájtani vagy érdemes?

#Megbocsàjtás
2017. márc. 9. 22:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Valszeg szereti a lányt, de ez nem zárja ki, hogy téged is szeret, sőt. Ez ellen nem igazán tehetsz, mert az érzelmeknek nem lehet parancsolni. Ha szereti s lányt, az ellen nem tud párod mit tenni. Vagy elfogadod a tényt, hogy másik nőt is szeret rajtad kívül, vagy keresel másik pasast ennyi. Sok sikert.
2017. márc. 10. 03:06
 22/26 anonim ***** válasza:
Én vagyok az egyetlen, akit hidegen hagyna, ha a barátnője egy másik lánnyal "csalná meg"? :D
2017. márc. 10. 10:50
 23/26 anonim ***** válasza:

Jaa,tuti félreértettem. Azt hittem, hogy egy férfi írta ki a barátnőjéről.

Más az esetben már kiadtam volna a barátnőm útját :D

2017. márc. 10. 10:51
 24/26 anonim ***** válasza:

Ez SOKKAL több, mint holmi szexkapcsolat (ami dugás), mert itt érzelmeket hoz a párod.

Miért vagy vele, mikor (testileg iga, hogy nem) megcsal!?

2017. márc. 10. 10:54
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerelmes a csajba !Ên ott hagynâm !
2017. márc. 10. 13:36
 26/26 anonim ***** válasza:
Megmondanàm hogy nem leszek màsodhegedűs !Am meg én nem hinném el ezek utàn hogy csak szexkapcsolat volt közöttük vagyis csak az plàne ha ölelkeztek is !Lehet hogy volt okuk különvàlni vmi magàn életi probléma és mikor külön lettek akkor kellett valaki aki megvigasztalja őt de időközben nem tudta elfelejteni azt a lànyt és sztem forditva is igy lehet!Nézd ha rànk hallgatsz akkor lelépsz és hagyod hogy boldogok legyenek !
2017. máj. 1. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!