Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ezt miért tette? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt miért tette? Mi történik?

Figyelt kérdés

Randiztam kétszer egy sráccal. Sokat bókolt, jól éreztük magunkat, mondta is, hogy legközelebb ismét találkozhatunk. Ölelgetett, simogatott, meg is csókolt. Azt mondta nagyon szimpatikus vagyok neki, azonban rá 2-3 napra letörölt az egyik közösségi oldalról (instagram). Mi történik? Nagyon szomorú vagyok :(

20L, 19F

2016. jan. 30. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:

bizonytalan.

az is lehet hogy másik 2-3 napra meg inkább úra felvesz valami olyan dumával hogy véletlen törölt le

dehát mit várunk egy 19 évestől..

2016. jan. 30. 20:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor miért volt velem olyan udvarias, kedves a randin? Miért bókolt folyton és csókolt meg? :(
2016. jan. 30. 20:16
 3/7 RRR ***** válasza:
lehet,hogy valaki mondott rólad valami butaságot és ő meg elhitte ,ahelyett hogy megkérdezett volna
2016. jan. 30. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:

akkor ott úgy érezte

aztán hazament és kijózanodott

a pasik pl amikor azt mondják, hogy szeretnek, az is csak arra az adott pillanatra vonatkozik 100 % osan.

2016. jan. 30. 20:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Ráírtam máshol, elvileg mások is kérdezték.. :(
2016. jan. 30. 20:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehet őt is kikövette valaki, és bosszút akart gyorsan valakin állni :D

Utolsó hsz-edet részleteznéd?

2016. jan. 30. 22:36
 7/7 A kérdező kommentje:
elvileg fogalma sincs arról, hogy ő letiltott volna engem ott (mert le vagyok tiltva.) hamarosan találkozunk személyesen és megbeszéljük, hogy mi ez az egész..
2016. jan. 31. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!