Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi is történik?
Csütörtökön találkoztam egy sráccal, akit neten ismertem meg. (2 hete). Én hívtam aznap, de bejött messziről, fáradtan, simán lerázhatott volna. Kedves volt és el is szólta magát, hogy szeretne még egy randit (ezt én írtam ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randiz.. ). Mivel úgy gondolhatta, hogy elutasítottam engem pedig ez emésztett, így másnap ráírtam, és meg lett beszélve, hogy legközelebb találkozunk. Tény, hogy sok mindent csinál és alig van fent fbn, de vasárnap óta nem beszéltünk. Igaz, hogy lájkolta is a képemet és szerintem azért világos, hogy nem vagyok számára közömbös. Vagy mégis? Rendesnek tűnt és őszintén beszélt mindenről, csak nem vágott át..
L20, F19
A lájkolás szinte semmit sem jelent.
Amúgy mindkét kérdésed arra utal, hogy tök feleslegesen kombinálsz. Ebben a szakaszban nem szabad semminek sem ilyen nagy jelentőséget tulajdonítani. Törekedj arra, hogy a személyes találkozók számítsanak, azokon legyen a hangsúly. Ne próbáld kitalálni, hogy mit gondol, ne ítélj és ne dönts netes beszélgetések alapján, és, ne várj ki, ha akarsz tőle valamit, keresd meg, beszélj vele! Ha ő nem akar semmit, úgyis látni fogod a passzivitásból, vagy egyszerűen kérdezz rá. A nyíltság mindig kifizetődő.
Kérdezz rá, hogy telik/milyen a hete :)
Célozgathatsz, hogy megismételhetnétek a múltkorit,ha nem lesz nagyon aktív!
Akkor most neki kell egyértelműen megmondani,mikor és hova menjetek.
Várj, de azért ne köteleződj el,találkozz másokkal is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!