Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tette ezt velem a kedvesem?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt párom 33 éves. Előttem volt egy egy évig tartó szexkapcsolata egy lánnyal. Pàr napja a kedvesem elment a lányhoz aktus nem történt viszont elmondta, hogy összebújva ölelkeztek órákon át és csak puszik csattantak el. Illetve simogatások nem intim jellegű. Mi a vélemènyetek miért tehette ezt érez a lány íránt valamit esetleg? Meg lehet ezt bocsájtani vagy érdemes?#Megbocsàjtás
2017. márc. 9. 22:18
11/26 A kérdező kommentje:
Januàrban még együtt voltak! Nem volt a csajnak semmi gondja olvastam az üzeneteket a csak füttyentett a drágàm meg màr repült is oda.. :(
2017. márc. 9. 22:32
12/26 A kérdező kommentje:
A csaj füttyentett elìrtam bocsánat
2017. márc. 9. 22:34
13/26 anonim válasza:
Én egyedül azt nem értem, hogy miért ecseteli mindezt neked, mert biztos gondolhatja, hogy nagyon a lelkedbe tapos... Mondott valami utána, megpróbálta megmagyarázni, hogy miért tette vagy ezzel tőled várja, hogy dönts a kapcsolatotokról? Elég fura.
14/26 A kérdező kommentje:
Azt, hogy ő sem tudja miért tette ezt...
2017. márc. 9. 22:41
15/26 anonim válasza:
"Viszont ő nem ez az érzelmes fajta egyáltalán "
Ő is érzelmi fajta, de veled nem tudja ezt az énjét megosztani, viszont ismer olyat, akivel igen. Lépj már le! :)
16/26 A kérdező kommentje:
Ismerem nèhàny volt barátnőjét akik egybehangzóan mondták az èrzelmes részektől ő mindig is írtózott. Akkor esélyem sincs a lányt kiütni a nyeregből???
2017. márc. 9. 22:53
17/26 anonim válasza:
Mikor érted meg, hogy ez nem rajtad múlik???
Vele (is) akar lenni, ennyi te fejre is állhatsz akár. De, ha neked ez jó akkor folytasd. Legyetek és éljetek együtt hárman, van akiknél beválik.
18/26 anonim válasza:
Menj Pistike alukálni,reggel oskola! :D
19/26 anonim válasza:
Jópofa h ennyire biztos vagy , h nem voltszex , mintha ott lettél volna. Ugyanmár
20/26 anonim válasza:
Az exem is ilyen volt nem volt az az érzelmes tipus mikor megismertem meg mikor jàrtunk de nem lett jóvége nem egyeztünk és összevesztünk és én mondtam hogy legyen vége !Egyszer volt hogy megölelt a kapcsolatunk elején de ahogy komolyodni kezdett a dolog màrmint a kapcsolatunk ugy vàlt rideggé !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!