Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tette ezt velem a kedvesem?
Kutyából nem lesz szalonna...:) És
Zsák a foltját.
Nem lehet, hogy most már veled akar szexkapcsolatban lenni? Nem tűnnek túl komolynak a szándékai, ha más lányokhoz megy át ölelkezni. Meg én azt sem hiszem el, hogy csak ennyi történt, ugyan már...
Mit is akarsz ettől a férfitól pontosan?
Nem tudom, miért tette, de én ezek után nem nevezném a kedvesemnek.
Egy normális kapcsolatba nem fér bele, hogy mással ölelkezzen valaki összebújva órákon át attól függetlenül, hogy volt-e korábban köztük valami. Ha sosem lettek volna szexkapcsolatban, akkor is haragudnék a helyedben... Meg nem is az, hogy haragudnék, csak kitenném a szűrét.
21/L
Nem lehet, hogy azt a lányt valamiért meg akarta vigasztalni? Valami trauma vagy baj érhette, és csak a párodra számíthatott. Lehet, hogy nagyon egyedül van a nő. Szerintem ez lehet a háttérben.
Ettől függetlenül ez nyilván megcsalás, és nem megbocsájtható. Egy 3 hónapos kapcsolat még gyakorlatilag "ismerkedés", jó, hogy ez most derült ki és nem később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!