Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ismerkedésnél egy ilyen autó tényleg hatalmas pluszt jelent?
Fater huzamosabb időre kiment külföldre és addig rám bízta az autóját. Eddig még nem próbáltam kocsival csajozni, de gondolom azért ezzel már komolyabb kaliberű csajokat is fel lehetne szedni. Vélemény?
20/F
Szinte mindegyik nő azt fogja mondani, hogy nem.
Hogy mennyire van igazuk, azt könnyen le lehet ellenőrizni, csak próbáld ki magad. Menj el csajozni a kocsival és lásd meg az eredményt.
Nem hiszem, hogy én egy "komolyabb kaliberű csaj" lennék (remélem is, hogy nem vagyok beskatulyázva ilyen kategóriákba), de nem az autó, amit elsőnek megnézek... Egy kapcsolatot megtartani meg pláne nem az fog.
Amúgy csak a kocsit nézve, engem amúgy is hidegen hagynak az ilyen hullaszállítók, másfélék tetszenek inkább.
Aztán ezeket a komolyabb kaliberű csajokat meg is tudod majd hívni egy komolyabb kaliberű étterembe/bárba? Be is tudsz nekik vásárolni egy komolyabb kaliberű ruhaboltban? Ok, hogy a komolyabb kaliberű csajnak tátva marad apád kocsija láttán a szája de majd többet is akar a folytatásban.
26 éves nem komolyabb kaliberű nő véleménye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!