Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ismerkedésnél egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ismerkedésnél egy ilyen autó tényleg hatalmas pluszt jelent?

Figyelt kérdés

[link]

Fater huzamosabb időre kiment külföldre és addig rám bízta az autóját. Eddig még nem próbáltam kocsival csajozni, de gondolom azért ezzel már komolyabb kaliberű csajokat is fel lehetne szedni. Vélemény?

20/F

2017. márc. 2. 21:23
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
96%
Ha igazi lenne, nem csak gta, akkor igen.
2017. márc. 2. 21:26
 2/29 anonim ***** válasza:
82%

Szinte mindegyik nő azt fogja mondani, hogy nem.

Hogy mennyire van igazuk, azt könnyen le lehet ellenőrizni, csak próbáld ki magad. Menj el csajozni a kocsival és lásd meg az eredményt.

2017. márc. 2. 21:26
 3/29 anonim ***** válasza:
86%
Lányoknál igen, nőknél nem.
2017. márc. 2. 21:27
 4/29 anonim ***** válasza:
56%
Lehet összeszedsz valami 16 éves tiniribit, akin már többen mentek át, mint ahány éves, de apud is haza jön ám. Akkor a lánykát is adod neki, vagy csak a kulcsokat?
2017. márc. 2. 21:28
 5/29 anonim ***** válasza:
77%
Nincs neked ilyen autód meg a faternak se, álmodozz csak kiskomám. :))
2017. márc. 2. 21:28
 6/29 anonim ***** válasza:
82%
G*cire lesz*r*m, hogy kinek milyen kocsit dug apuci a segge alá, engem a golfom elvisz ahová akarom...
2017. márc. 2. 21:43
 7/29 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy én egy "komolyabb kaliberű csaj" lennék (remélem is, hogy nem vagyok beskatulyázva ilyen kategóriákba), de nem az autó, amit elsőnek megnézek... Egy kapcsolatot megtartani meg pláne nem az fog.

Amúgy csak a kocsit nézve, engem amúgy is hidegen hagynak az ilyen hullaszállítók, másfélék tetszenek inkább.

2017. márc. 2. 21:52
 8/29 anonim ***** válasza:
66%
Kicsi a farkad ? :)
2017. márc. 2. 21:55
 9/29 A kérdező kommentje:
#5: Attól, mert neked szakmunkásként csak egy fél milliós kocsira van pénzed, még másnak lehet Cadillacje, nem gondolod? :)
2017. márc. 2. 21:55
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Aztán ezeket a komolyabb kaliberű csajokat meg is tudod majd hívni egy komolyabb kaliberű étterembe/bárba? Be is tudsz nekik vásárolni egy komolyabb kaliberű ruhaboltban? Ok, hogy a komolyabb kaliberű csajnak tátva marad apád kocsija láttán a szája de majd többet is akar a folytatásban.

26 éves nem komolyabb kaliberű nő véleménye

2017. márc. 2. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!