Nyomtam egy hatalmas dudát, és sikerült akkorát rányomni (szinte már ütni), hogy kinyílt a légzsák! Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Elvezettem otthonig a légzsákos autómmal, mindenki engem figyelt, nézett be az autóba hogy most egy oltári nagy fenekű guminő ül az ölemben vagy mi? Úgy vezettem hazáig, mint egy rakás szerencsétlenség...2017. jan. 28. 21:12
1/6 anonim válasza:
Szállj ki. Ha ez megvan, vedd ki,fújjbelőle egy nagy leggömböt és ugorj le vele valahonnan.
Vagy ha 25cm + os a.... Akkor húzd rá, sajnos aligha lehet kapni rávalót. :(
2/6 A kérdező kommentje:
DUUURRRRRRRR...kinyílt a légzsák, sokkot kaptam!
2017. jan. 28. 22:10
3/6 anonim válasza:
Tudod, haver, ez pech. Más fiatalnak azt mondják, előtted az élet. Neked meg csak egy légzsák jutott.
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem ez jutott! Soha nem többet nem fogok dudálni, dudafóbiám van(mármint nem a női dudára gondolok:DD)
2017. jan. 28. 22:55
5/6 anonim válasza:
Érdekes, nyomok egy hatalmas dudát, ráütök, csak a szélvédő lesz barna...
Örülj, aktív védelem volt beépítve mellédudálásra. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!