Hatalmas problémával állok szemben, meg tudnátok mondani nekem melyik az?
Szóval.
Arra lennék kíváncsi, hogy melyik a jobb, és melyik a bal Twix. Sosem tudom megkülönböztetni a kettőt. El szeretném dönteni, hogy melyik a finomabb. Aztán megírnám a forgalmazőnak. Hogy ezentúl csak azt forgalmazzák a közeljövőben. Mert ugye ennek így semmi értelme nincsen, hogy két ugyan olyan alakú csoki rudat gyártanak... két különböző gyárban. Na meg persze biztos vitázik a két gyár mindig...
A zacsi elején van egy felirat. Az megadja a bázist. Így szerintem nem bal és jobb, hanem felső és alsó csoki van.
Próbáld így. De vigyázz, ha kieszed az alsót, a felső lecsúszhat a helyére és átvered magad.
Sőt, javasolnám a sorozatkép megküldését, kiveszed az elsőt, lefotózod, melyiket vetted ki, utánarakod a fotót magadról majszolás közben, majd ezt megismétled a második rúddal is. És döntsék el mosolyszélességből, melyik a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!