Tegnap ütköztem a régi Suzuki Swiftemmel egy hatalmas sár darabbal, lehet e baja a gépjárműnek?
Az úton hevert egy szántóföldről traktorral fel vitt hatalmas sár darab és beközöltem 70 km/h-val, koppant egy nagyot az alja (sok ismerősöm azzal riogat, hogy szétesik attól, ha rá száll egy szúnyog :/ )
Lehet valami baja?
Íme a baleseti ábra:
attól függ hol ütötted meg.
Ha pl az olajteknő kapott, akkor lehet baj.
csókoltatom a sok gyökér ismerősöd. ha nem húz a kormány, ha nincs olajfolt a kocsi alatt, és a fék is fog, mint a satu. akkor megúsztad.
ha megteheted, vidd el kézi mosóba, és hidegvízzel csapasd le -érzéssel- az alját...gonolom nem tudsz alámenni, ezért a mosás után(de előtte is) egy jobb telefonnal készíts vakus képeket az ajáról.. tudod..guggol, alányúl, exponál, aztán válogatsz..sokkal kényelmesebb, mint aknát keresni.
nem olyan sérülékeny az az autó..illetve pont annyira, mint az ismerőseid rönó négyese, puntója, corsája, stb..
Nem, Aranka vagyok bszki...
Amúgy az ismerőseim busszal vagy biciklivel járnak
És 1000-es swifted van? Amúgy eredeti a képen a márkajelzés a kocsid orrán!
Csak az első lámpáid eléggé sárgán világítanak, én a helyedben vennék bele valami normális fényerejű fehéren világító izzót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!