GTA 5 hatalmas FPS drop?
Figyelt kérdés
Amikor megkaptam a laptopom semmi gond nem volt a GTA 5-el Medium/High beállításokon tökéletesen elfutott stabil 60 fps-el. Rá körülbelül 2 hétre, nagy FPS droppok kezdtek előjönni nagyobb sebességeknél/ütközéseknél. Lehúztam a rezolúciót és az összes beállítást low-ra de ugyanúgy folytatta.. Lellenőriztem MSI Afterburnerrel, hogy esetleg a CPU/GPU hőfok mehetett fel, vagy pedig a ramot használja el, de egyik sem.. Több fórumot/videót néztem meg, de egyik sem oldotta meg ezt a problémát. Esetleg valaki tudna rá megoldást? Ahogy láttam elég sokan ezt tapasztalják.2017. jan. 2. 15:10
2/5 A kérdező kommentje:
CPU: i5-5200U
GPU: 920M 4GB
RAM: 4GB
Akárhogy néztem másnak rosszabb configgal is elfutott simán médium/highon és mint ahogy írtam, az első hetekben nekem is. :/
2017. jan. 3. 13:40
3/5 anonim válasza:
Hmm,ez a konfig bőven megfelel a GTA 5-nek :)
Aksival minden rendben van?Vagy be van dugva a laptop és úgy játszol?
4/5 A kérdező kommentje:
Be van dugva egész végig, akksival sincs gond :/ nem tudom mi lehet, driverek is rendben vannak..
2017. jan. 3. 17:47
5/5 anonim válasza:
Mondanám,hogy telepítsd újra a Gta-t,de az én esetemben 6 óra hosszát vett igénybe a telepítés.Ha gondolod,még ez lehet egy megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!