Hatalmas terepjárók?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudnátok mondani nekem nagyjából-körülbelül 2,5-3 tonna körüli terepjárókat?2015. dec. 5. 13:58
2/9 anonim válasza:
Ezek annyira terepjárók mint egy platós IFA. Vagy tán még annyira sem.
Ezek pick-up-ok, kisteherautók, jellemzően luxus-kivitelben.
3/9 anonim válasza:
Terepjáró ekkora súllyal nem túl gyakori. Inkább a p*csnövelő SUV-ok, telekjárók vannak ilyen súlyban (X5, Q7 stb..) .
Most így találomra, a Nissan Patrol Y61et találtam, de az meg csak 2300 kg. Szóval, majd valaki mond valami okosat.
4/9 Tomcatters válasza:
Akkor legyen hummer h1 h2 h3 :D
7/9 anonim válasza:
Land Cruiser? Vannak belőle 2500 kiló öntömeg körüli kivitelek.
8/9 anonim válasza:
Az 1. kommentben szereplő Ford a legkevésbé sem terepjáró, hanem inkább teherkocsi. Csak arra jó, és rengeteg a hiba vele.
9/9 anonim válasza:
Ja... én az F150-esre gondoltam. Akkor az 1. kommentben lévő Ford tényleg lehet egy jó terepjáró, azt nem ismerem és nem is láttam még :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!