BMW 330i (E46) Mitől hallható gázadásra hatalmas rezonáló hang?
Figyelt kérdés
Olyan hangja van, mint amikor egy lemez nincs lefogatva rendesen, és berezonál. Az autó alját végignéztem, a kipuf.-motor hővédő/takaró lemezei mind rendesen a helyén van. Kb. 2000 fordulat felett kezd el rezonálni, egyenletes gáznál nem hallható.2015. okt. 12. 18:43
1/8 anonim válasza:
Pedig csak iylesmi elhet a dolog mögött, amx kérj meg valakit, hogy üljön be és játszona fordulatszámmal és fülelj ugy kivülről, akkor már be lehet nagyjából lőni hogy honnan jön a hang.
2/8 anonim válasza:
A kipufogó dobba benne is fellehet szakadva valami.
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy megzakkant a katalizátor.
4/8 mikeXxX válasza:
kipufogó vagy kardán de hallani kéne így nehéz csak saccolni lehet !
5/8 A kérdező kommentje:
Egyikünk lent volt autó alatt, míg másik nyomta a gázt. Valahonnan motor felől hallatszik, ott pont van ilyen lemez de az teljesen helyén van. A szelepvezérlés hibája okozhat ilyen hangot? Mert a VANOS jelenleg nincs a helyzet magaslatán, az autó valószínűleg "limp" módban van.
2015. okt. 12. 20:47
6/8 A kérdező kommentje:
Annyival még kitudnám egészíteni, hátha segít, hogy nem olyan hangot hallat, mint mondjuk amikor rossz útfelületen megyünk, hanem tipikus magas lemezhang. Mintha a motorban lenne egy fémdarab és az verődne ide-oda amikor gázt adok.
2015. okt. 12. 21:03
7/8 mikeXxX válasza:
Így már lehet vezérműlánc vagy feszítő is sajna de ezt így nem lehet tudni látni és hallani kellene így vidd egy szerelőhöz lehetőleg ismerős aki nem vesz le . Mert ha szétesik drága mulatság lesz !
8/8 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam a feszitore. Az nem is annyira nagy tétel ugyhogy nem gond. Koszonom a valaszokat!
2015. okt. 15. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!