Surlódó fémes hang hátulról?
Sziasztok! Hétfőn egy surlódó fémes hangra lettem figyelmes az autómból! Mellékelem a videót, felvettem menetközbeb!
Általában gurulásnál és gázadásra is egyaránt jelentkezik!
Ma voltam szerelőnél, és azt mondta nem talál semmi jelent ami miatt csinálná ezt a hangot. Mentünk is az autóval, nem is csinálta, csak nekem hazafele jövet! :(
Kérlek segítsetek, mi lehet a gond?
https://www.youtube.com/watch?v=5Uq1il3jG_U&feature=youtu.be
Ford Scorpio 1998 16V 2.0
Üteméből ítélve kicsit lassú lenne mondjuk ahhoz hogy valami a kerék felől jöjjön, bár az az érdekes, hogy folyamatos az üteme.
Ha gyorsítasz / lassítasz változik az üteme a hangnak, sűrűbb vagy lazább lesz?
Jobb esetben csak egy kavics szorult be a fektarcsa es a fekbetet koze, rosszabb esetben mar nincs surlodo reteg a beteten es fem a femen surlodik. Fek kopas visszajelzo lampad nem vilagit?
Egyebkent meg tessek ide regisztralni:
Udv.: Jules (2.9V6 Cologne)
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a válaszokat! Néha előjön a hang néha nem, valamikor gyorsításkor a hang egyenesen arányos a sebességgel valamikor meg nem! Valamikor sebességben nyikorog, valamikor meg akkor is ha csak gurul az autó!
A hátsó féktárcsa fékbetétet meg fogjuk vizsgálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!