Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt ti minek gondolnátok? Csak őszintén! L
Egy nagyon intelligens férfiról van szó, emiatt nem tudom pontosan, hogy hányadán is állok.
Felsorolok pár dolgot, hogy belefér-e még a barátság fogalmába. Mert eddig csak annak tűnik.
- nagyon gyakran mosolyog rám, azaz szinte mindig, többször zavartan, de tartja a szemkontaktust;
- megdicséri a felsőmet, a melegítőmet, nagyon sok mindent, még a körmömet is, amit megfigyelt, hogy minden nap ugyanolyan.talán minden nap újralakkozod? (kérdezte);
- szó volt egymás szemének a színéről reggel, mire egyik pillanatban délután azt vettem észre, hogy néz, mondván: "tényleg kék a szemed!";
- megkérdezte, hogy megölelhet-e(?);
- örül,ha lát, de mégis néha azt éreztem, hogy feszült lesz a közelemben, picit kényelmetlen neki.viszont mindig megjegyezi később meg a tali végén is, hogy jó volt velem, jó volt látni engem;
- rengeteget beszél, kérdez,fenntartja az érdeklődést irántam;
-hihetetlen kedves, tisztelettudó. próbál szórakoztatni, vicceket mond, illetve mindenről mesél,ami csak hozzá kapcsolódik, pl. család,barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!