Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Őszintén mit gondolnátok a helyemben?
Ha nem volt képes kimenni eléd a buszmegbe (no meg azok az előzmények is), én a helyedben megmondanám neki, hogy neked ez így nem pálya és hagyjátok inkább egymást a fenébe. Hidd el, ebből nem sok jó sülne ki.
24L
Nem egy egyenes ember, az ilyeneket messziről kerüld el.
Normális lánynak tűnsz, ez a fiú meg valószínűleg nem táplál irántad semmilyen nemű komolyabb érzelmet, csak biztos jó csaj vagy.
Viszont 17 évesen lehet, hogy inkább 18-19 éves fiúkkal kellene kavarnod, kicsit érettebbek, mint ő.
Már a viselkedéséből ítélve, meg nem is sokat jelentesz neki ha már tényleg 20 perc utat nehezére esik megtenni érted.
Mondd meg neki, hogy basszál magad :)
Valóban egy éretlen felfogású gyerek még a srác. Kár, hogy az ilyen jó fej lányok mégis az ilyen srácok után loholnak. Én ezt mindennap látom. Ez sajnos így van. Valami elérhetetlenre vágytok, nem? Az kell.
Én a helyedben biztos rövidre zárnám ezt az ismerkedést, haverkodást a sráccal. Aki ilyen apróságokban nem partner, nem lehet rá számítani, arra hogyan számíthatnál komolyabb kérdéskörökben?
F25
És azt gondolnám a helyedben, hogy nem voltam elég fontos ennek a fiúnak, hogyha így viselkedett velem.
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!