Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén ti mit gondolnátok helyesnek a helyzetemben?
Két éve vagyok együtt a menyasszonyommal akivel nem sokára érkezik az első közös babánk.
Sajnos mióta várja a picit eléggé elhanyagolt így máshol kerestem és találtam vigaszt.
Az egyik ilyen alkalmi kapcsolatom komolyra fordult és már csak az új csajomat akarom.
A menyasszonyom már semennyire nem érdekel, de csak a gyerekemet szüli meg nemsokára.
Most maradjak vele és a gyerek miatt és lássa azt, hogy két hideg ember neveli fel, vagy legyek a szerelmemmel?
Nem lennék a helyzetedben.De ha nem is foglalkozna velem az asszony,mert terhes,akkor is megtisztelném azzal,hogy nem lépek félre,ha már gyereket szül nekem.Ha nincs szex,akkor van jobb és bal kéz.Szóval elég gyenge kifogás az erkölcstelen viselkedésre az,hogy nem törődik veled az asszony úgy.
Gratulálok a gerinctelenséghez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!