Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén ti mit gondolnátok helyesnek a helyzetemben?
Két éve vagyok együtt a menyasszonyommal akivel nem sokára érkezik az első közös babánk.
Sajnos mióta várja a picit eléggé elhanyagolt így máshol kerestem és találtam vigaszt.
Az egyik ilyen alkalmi kapcsolatom komolyra fordult és már csak az új csajomat akarom.
A menyasszonyom már semennyire nem érdekel, de csak a gyerekemet szüli meg nemsokára.
Most maradjak vele és a gyerek miatt és lássa azt, hogy két hideg ember neveli fel, vagy legyek a szerelmemmel?
Nem értitek nem azért jegyeztem el, hogy hónapokig semmi sem legyen.
Mikor terhes lett a hülye anyja beadta neki, hogy a szex a terhesség alatt árt a babának így elutasítja azt, az orálba meg sohasem volt benne.
Így jó hogy félre lépek arra nem gondoltam, hogy bele is szeretek az új nőmbe de ez van.
Sokkal jobb vele, mint a menyasszonyommal valaha.
Szeretnék gratulálni neked az eddig elért eredményeidhez, igazi gerinctelen féreg vagy.
Gondolom bele sem gondoltál abba, hogy a terhesség alatta mennyasszonyod miken mehetett át, mert a terhesség nem csak annyi, hogy fejlődik, megszüli és kész, neeeem...Nagyon, ismétlem nagyon komoly változások mennek végbe 9 hónapon keresztül, folymatosan.
Ahelyett, hogy te férfi lettél volna, támogattad volna, szeretted volna, stb, neked kicsinyes kis bajod volt és félrekúrtál amögött a nő háta mögött, aki a közös gyereketeket várja.
Gratulálok, remélem megdöglesz.
Gratulálok a gerinctelenségedhez.
Tudod még nem voltam terhes, de az biztos, hogy ha az leszek nem fogok szexelni alatta. De ha bárkitől is gyerekem lesz AZ NEM LESZ ANNYIRA PÖCS, HOGY NE BÍRJON KI 9 HÓNAPOT ÉS INKÁBB ELMENJEN QRVÁZNI...
Mi az, hogy persze, hogy félreléptél, mert azt gondoltad, úgyse szeretsz bele???? Undorító görény vagy, az ilyeneket legszívesebben folyóba lőném. A menyasszonyodnak az lenne a legjobb ha elválnának útjaitok, mert te csak elrontod az életét, de a gyerek miatt, talán nem ez a legjobb, de az is biztos, hogy görény lesz a gyerek is ha melletted nő fel.
undorító agy. Már mindenki megmondta. Ezek az utóbbi érvek amiket itt hozzászólásba írtál csak még mélyebbre vittek téged a szarban. Gratulálok. Tönkreteszed egy vagy több ember életét. Büszke vagy magadra?
"Így jó, hogy félre lépek"
Mégha erre ez ok is lenne.
Megaláztad, becsaptad, csak azért, mert egy darabig nem tudtál kielégülni? Ha nem szeretsz bele, akkor is akasztófa pozitív lennél.
Komolyan, nagyon nem vagyok rosszindulató ember, de komolyan remélem, hogy megdöglesz, te undorító féreg.
gusztustalan amit műveltél...ennyire becsülted azt a nőt aki a szíve alatt hordozza a közös gyermeketeket????? SŐT MÉG TOVÁBB MÉSZ???????? AZT MONDOD NEKED EGY MÁSIK NŐ KELL HELYETTE?????? te nem vagy normális ember!!!!!!! ennyit ér neked a gyermeked és a gyermeked anyja.......téged is az ösztöneid vezéreltek mint rengeteg férfit...az ilyeneknek esne jól 1-2 hónap magány terápia, talán akkor rájönnél mit ér az aki melletted van és szeret...és akkor rájönnél nem csak a testi vágyak a fontosak hanem a lelki boldogság is!!!! de magyarázhatom ezt neked...szerintem fel sem fogod...neked elég hogy a zacsi üres...gusztustalan.........nem is ragozom tovább...szegény lány...szegény gyerek...sajnálom őket, hogy te jutottál nekik...én a helyedben mindent megtennék a családodért!!!!!! és nem egy másik nőnél keresnék menedéket!!!! életed végéig cipelheted ezt...ha neked ennyit jelent a család és a boldogság.....
21F
Nem azért kell eljegyezni valakit,hogy legyen szex,hanem azért,mert esetleg szereted is az illetőt,de gyanítom,hogy a hozzád hasonlók képtelenek erre.
Nem tudom,hogy hány éves vagy,de sok minden vagy,csak férfi nem.Mentegetőzöl itt,mint egy óvodás,ahelyett,hogy felnőtt ember módjára vállald a tetteid következményeit.Tudom,hogy retardált vagy,hogy előre gondolkozz,mielőtt cselekszel,de tudod ez hozzá tartozik a felnőtt léthez és ha erre képtelen vagy,akkor nem hogy gyerek nem való neked,de feleség se,mert az ilyen emberek képtelenek fent tartani tisztességesen egy családot.
Kívánom minden idiótának aki elítél, hogy éljen át ilyen helyzetet.
Kár volt ide írnom.
Teszem azt ami nekem jó és kész ennyi a kunklúzió, mert értelmes válaszokat úgyse kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!