Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén ti mit gondolnátok helyesnek a helyzetemben?
Két éve vagyok együtt a menyasszonyommal akivel nem sokára érkezik az első közös babánk.
Sajnos mióta várja a picit eléggé elhanyagolt így máshol kerestem és találtam vigaszt.
Az egyik ilyen alkalmi kapcsolatom komolyra fordult és már csak az új csajomat akarom.
A menyasszonyom már semennyire nem érdekel, de csak a gyerekemet szüli meg nemsokára.
Most maradjak vele és a gyerek miatt és lássa azt, hogy két hideg ember neveli fel, vagy legyek a szerelmemmel?
Beleszerettél az egyik alkalmi kapcsolatodba, amíg a menyasszonyod babát várt?!
Úristen! Hányok tőled:(
Az "konklúzió" te gyökér.
Képzeld,nekem is volt,hogy nem volt szex fél évig,mert nem volt rendben minden a kapcsolatban,de attól még nem léptem félre és micsoda meglepetés ki is bírtam.Szóval ne gyere ezekkel a gyökér kifogásokkal!
23/F
Szia!
Hát, ahogy a női szervek c. filmben van "megértek minden olyan pasit, aki 5 gyereket csinál az asszonynak és utána fikázza őt, mert le van strapálva a s*nája és hozzá se nyúl és k*rvázni megy". Én is azt csinálnám veled, mint a rendőrnő azzal a pasival. Nem véletlen nem foglalkozik veled. De ez egy gerinctelen emberre vall, amit te műveltél. Jobban is teszed, ha inkább a **-hoz mész. Igaz az a mondás, hogy minden nő magának csinálja a gyereket. Te vagy az egyik példa ... és akkor még mennyasszonyod is. Társadalmi pöcegödör legalja vagy....
Helyesnek a helyzetedben? A nők nevében azt, hogy gusztustalan féreg vagy!
Nekem ez a véleményem az ilyen emberekről, mint te. Nem szeretem az ilyen dolgokat
Kérdező, teljesen igazad van, jogod van a szexhez, ezért teljesen jogosan léptél félre. Ezért nem szabad soha házasodni :)
Annyit hozzátennék az egészhez, hogy soha ne házasodj, pláne olyannal, aki nem hajlandó az orális szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!