Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszintén ti mit gondolnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén ti mit gondolnátok helyesnek a helyzetemben?

Figyelt kérdés

Két éve vagyok együtt a menyasszonyommal akivel nem sokára érkezik az első közös babánk.

Sajnos mióta várja a picit eléggé elhanyagolt így máshol kerestem és találtam vigaszt.

Az egyik ilyen alkalmi kapcsolatom komolyra fordult és már csak az új csajomat akarom.

A menyasszonyom már semennyire nem érdekel, de csak a gyerekemet szüli meg nemsokára.

Most maradjak vele és a gyerek miatt és lássa azt, hogy két hideg ember neveli fel, vagy legyek a szerelmemmel?

2014. júl. 28. 20:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
És még te ítélsz el minket,van bőr a képeden.Normális választ,normális ember és kérdés kap.
2014. júl. 28. 21:15
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
És képzeld el sok férfi simán kibírja azt amit neked is kellett volna szóval,kussolj.
2014. júl. 28. 21:15
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
De hát figyeljél már szivecském. Éljünk át ilyen helyzetet? Magadnak csináltad mindazt a szart ami miatt, most ilyen elkeseredett vagy. Senki más, csakis te vagy felelős mindezért. Kényszerítettek, hogy k.úrjál félre? Nem. Kényszerítettek, hogy megszeresd azt a ringyót? Nem. Csakis és kizárólag a te felelősséged, vállald a következményeit!
2014. júl. 28. 21:16
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Normális ember nem csinál magának ilyen helyzetet.
2014. júl. 28. 21:17
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Beleszerettél az egyik alkalmi kapcsolatodba, amíg a menyasszonyod babát várt?!

Úristen! Hányok tőled:(

2014. júl. 28. 21:18
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Az "konklúzió" te gyökér.

Képzeld,nekem is volt,hogy nem volt szex fél évig,mert nem volt rendben minden a kapcsolatban,de attól még nem léptem félre és micsoda meglepetés ki is bírtam.Szóval ne gyere ezekkel a gyökér kifogásokkal!

23/F

2014. júl. 28. 21:25
 27/30 anonim ***** válasza:
normális választ akarsz????????? ERRE????? TE HÜLYE VAGY????? látom nem csak a farkad irányít de még egy szánalmas egoista barom is vagy...fáj hogy ezt kapod??? szerinted véletlen????? egy utolsó roh_dék vagy és még megértést és szimpátiát vársz???????? az ilyen tetvek mint te most is valahol k_rnak félre, te is biztos csak eltévedtél......vagy csak jöttél ide hogy majd jól megkapd a szimpátiát csak rohadtul nem az jutott mivel csak te vagy ekkora gyökér itt, hogy ezt megtedd!!!!!!!!!!
2014. júl. 28. 21:41
 28/30 anonim ***** válasza:
Fàj az igazsàg Te gerinctelen màsod osztàlyù ge**!
2014. júl. 28. 22:05
 29/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát, ahogy a női szervek c. filmben van "megértek minden olyan pasit, aki 5 gyereket csinál az asszonynak és utána fikázza őt, mert le van strapálva a s*nája és hozzá se nyúl és k*rvázni megy". Én is azt csinálnám veled, mint a rendőrnő azzal a pasival. Nem véletlen nem foglalkozik veled. De ez egy gerinctelen emberre vall, amit te műveltél. Jobban is teszed, ha inkább a **-hoz mész. Igaz az a mondás, hogy minden nő magának csinálja a gyereket. Te vagy az egyik példa ... és akkor még mennyasszonyod is. Társadalmi pöcegödör legalja vagy....

Helyesnek a helyzetedben? A nők nevében azt, hogy gusztustalan féreg vagy!

Nekem ez a véleményem az ilyen emberekről, mint te. Nem szeretem az ilyen dolgokat

2014. júl. 28. 22:56
 30/30 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, teljesen igazad van, jogod van a szexhez, ezért teljesen jogosan léptél félre. Ezért nem szabad soha házasodni :)

Annyit hozzátennék az egészhez, hogy soha ne házasodj, pláne olyannal, aki nem hajlandó az orális szexre.

2014. júl. 29. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!