Kamaszok! Őszintén, ti kinéznétek egy ilyen lányt? Vagy mit gondolnátok róla?
szeptemberben érkezne hozzátok 12. osztályba, mert elköltöztek és iskolát kellett váltania.
kicsit furcsa lány, raszta haja van, piercingje, kedves azzal aki meg akarja ismerni, de alapból olyan ridegnek tűnik.
Fogorvosi egyetemre készül, jó tanuló, nyáron megy ozora fesztiválra, az olyasmi zenéket szereti mint amik ott vannak
Nem nézném ki.
Így, hogy leírtad a külsejét, meg milyen zenét szeret, semmi okom a inézésére, és semmi rosszat nem gondolok róla. Sőt, inkább pozitív, hogy fogorvosi egyetemre készül.
A külső nem minden. És a zenei ízlés sem.
Nem, a padtársam pont ilyen lány :) mikor mellé ültettek, nem örültem túlzottan, de megismertem, és kiderült, hogy okos, művelt, szuper a humora és gyönyörűen rajzol :) Az pedig, hogy más a stílusa és más zenéket hallgat mint én, a legkevésbé sem.zavar, nem vagyunk egyformák!
17/L
Én ez alapján kedvelném, szeretem a goa zenét, a kicsit "extrémebb" külsőt is kedvelem. Ha meg benne van szívnék vele egy kis Z-ét is.
De valószínű élőben nem lennénk jóban, mivel nem vagyok valami nagy kezdeményező.
20/f
KiNÉZnék. Hiszen eleve a kiNÉZetét úgy alakította, hogy KInézzen a többiek közül, nem? Kilyuggattatta magát, gyapjas hajat csináltat magának.
Engem inkább az érdekel kevésbé, ha valaki jótanuló. Na és?
Miért akarnék megismerni valakit, aki maga tesz azért, hogy ne nézzen ki bizalomgerjesztően. Van elég más, aki a külsejével nem akar feltűnősködni.
Ja, csak azzal kedves, aki -a külseje ellenére- meg akarja ismerni. Kösz, inkább nem.
23.51.
Van, aki őszinte; van, aki nyomja az elvárt szöveget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!