Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, mit gondolnátok ha 15...

Szülők, mit gondolnátok ha 15 éves lányotoknak ilyen fiú jönne be?

Figyelt kérdés

Szóval van egy osztálytársam aki eléggé bejön, szintén 15 éves. Iskolába provokálja magát, nem a tanárok kedvence de jól tanul, beszólogat sok mindenkinek illetve eléggé perverz. Iskolán kívűl teljesen normális, kedves, aranyos mintha kicserélték volna. Régebben drogozott de jár "terápiára" most "csak" cigizik.

Engem nem szokott soha piszkálni, iskolán kívűl is jól elbeszélgettünk nagyon kedves volt.

Megkérdeztem anyát hogy mi a véleménye róla (a drogozáson kívül mindenről tud), azt mondta mivel csak 1-szer találkozott vele így nem mond róla véleményt.

Szülők, mi lenne a véleményetek ilyen fiúról?

2015. okt. 11. 20:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

(Rosszul használod a provokál igét, olvass utána! Szerintem arra gondolsz, hogy produkálja magát.)

Mit jelent az, hogy perverz? Ezek után jobbnak látom rákérdezni, mert nagyon nem mindegy, te mit értesz alatta!

Mit jelent az, hogy drogozott? Milyen drogot, mennyi ideig és mi az, hogy járt terápiára? Hova? Milyenre?

Anyukád bölcs, kivárja, hogy megismerje, én is ezt tenném. Nem tiltanálak tőle, de sokat beszélgetnénk róla, mert ez így nagyon kevés információ. N32

2015. okt. 11. 20:20
 2/13 A kérdező kommentje:
Nagyon sokszor mondja a 18+-os szavakat, valamikor órán is, illetve már nem szűz (legalább fél éve). Mivel csak 1 hónapja ismerem így nem tudom hogy milyen drogot, meddig stb. A városunkban van ilyen segítő szolgálat és oda jár
2015. okt. 11. 21:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
a "18+os szavakat" jobb helyeken káromkodásnak nevezik..
2015. okt. 11. 21:47
 4/13 A kérdező kommentje:
ez nem káromkodás hanem szexuális tartalmú szavak
2015. okt. 11. 22:47
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Azt, hogy egy kis neveletlen gyökér, aki elég rossz úton jár.
2015. okt. 12. 20:32
 6/13 anonim ***** válasza:
51%

Azt hogy kis gyökér aki ezzel próbál menő lenni. Az ilyen ismerőseim vagy összeszedték magukat, és teljesen megváltoztak, és mostanra úgy néz ki lesz is belőlük valami, vagy még lejjebb süllyedtek és azóta is csak tengődnek és senkik.

Most az ilyen gyerekekről az a véleményem, hogy rájuk fért volna pár évvel korábban 1-2 nevelő célzatú pofon, és hogy vicces hogy a semmire érzi magát nagymenőnek :D

Drog tekintetében meg nem mindegy, hogy a szülei megtudták hogy egyszer beleszívott egy füvescigibe és rohantak vele "terápiára", vagy komolyabb dolgokat tolt. Erre is büszke lehet.

2015. okt. 13. 18:40
 7/13 A kérdező kommentje:
Úgy vettem észre hogy az anyját nem nagyon érdekli hogy mit csinál
2015. okt. 13. 18:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Szóval pár csúnya szóért már pofoztok. Szép. Most álljatok a tükör elé, es gondoljátok végig az elmúlt 1 héten hányszor káromkodtatok, és kenjetek le magatoknak egy-két nevelő célzatú pofont.
2015. okt. 14. 03:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

ma 03:02

?? Beszólogat, folyton produkálja magát, perverz, cigizik, drogozott...

Neked komolyan annyi jött le, hogy káromkodik, és ez a legnagyobb baj? Jesszus.... o.O

2015. okt. 14. 11:06
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy azért káromkodsz, mert véletlenül belerúgtál az asztal lábába, vagy azért mert be vagy szívva, és alpári módon szidod a tanárt az óra közepén, 15 évesen, és utána kimész rágyújtani.
2015. okt. 14. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!