Szülők, mit gondolnátok ha 15 éves lányotoknak ilyen fiú jönne be?
Szóval van egy osztálytársam aki eléggé bejön, szintén 15 éves. Iskolába provokálja magát, nem a tanárok kedvence de jól tanul, beszólogat sok mindenkinek illetve eléggé perverz. Iskolán kívűl teljesen normális, kedves, aranyos mintha kicserélték volna. Régebben drogozott de jár "terápiára" most "csak" cigizik.
Engem nem szokott soha piszkálni, iskolán kívűl is jól elbeszélgettünk nagyon kedves volt.
Megkérdeztem anyát hogy mi a véleménye róla (a drogozáson kívül mindenről tud), azt mondta mivel csak 1-szer találkozott vele így nem mond róla véleményt.
Szülők, mi lenne a véleményetek ilyen fiúról?

Őszinte leszek, anyud nem fog megérteni. Lehet, hogy ezek ellenére egy rendes gyerek (én sem voltam egy angyal kamaszként, és mégis ember lett belőlem), de a szülő dolga, hogy aggódjon, és a legjobbat akarja a gyerekének, így ne várd, hogy ezt elfogadja. Biztos vagyok benne, hogy ő egy "tökéletes" pasit akarna neked, és ez a fajta életvitel a legtöbb szülőnél kiveri a biztosítékot.
De persze a döntés a te kezedben van - te tudod, mennyit ér meg neked a fiú. Sok sikert azért!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!