Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kinéznétek egy elég vékonyka...

Kinéznétek egy elég vékonyka lányt a fitness teremből? Mit gondolnátok ha ott mellettetek edz egy pici piszkafa? Mármint róla?

Figyelt kérdés
160cm/48kg. 18 éves lány. Én lennék az.
2010. ápr. 14. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolnám hogy több lány is sportolhatna, mert legtöbb nékl az igényes külső abból hogy smink meg vmi drága ruha, de ha sportolni kell, egyből tudnak mondani 10 okot hogy miért nem járnak.

Én mindenkiben a szándékot látom a változásra, ez a fontos.

Aki meg máshogy gondolkodik, azzal nem kell foglalkozni

2010. ápr. 14. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nem néznénk ki, segítenénk neked, valahol el kell kezdeni ezt mindenki tudja
2010. ápr. 14. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:

mert legtöbb nékl az igényes külső abból =

mert a legtöbbjüknek az igényes külső abból áll

2010. ápr. 14. 17:28
 4/7 anonim válasza:
100%

Engem nem zavarnál, szívesen segítenék is, ha szükséged lenne rá.

Jó edzést a későbbiekben. ;)

2010. ápr. 14. 17:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én futok (bár nem évek óta) és mindig örülök, mikor egy új arccal találkozok. Sztem légy büszke, hogy te legalább teszel az egészségedért.
2010. ápr. 14. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem fognak kinézni. Mindenki volt kezdő, és jártak a te cipődben. Biztos találsz olyan embereket, akik segítenek is, va valami problémád van. Viselkedj normálisan, természetesen.

Másrészt nehogy azt hidd, hogy fitnesscicababákkal vannak tele a termek. sokkalinkább hozzád hasonló kezdőkkel.

2010. jún. 23. 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:
én 165 cm es 47 kg vagyok és én is jártam edzőterembe hol sajnos csak fiuk voltak,de senki nem nézett ki.Sőt,nagyon kedvesek és segítőkészek voltak,elláttak fontos tanácsokkal,hogy miként izmosodjak és formásodjak :)
2010. jún. 24. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!