Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt ti minek gondolnátok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt ti minek gondolnátok? Csak őszintén! L

Figyelt kérdés

Egy nagyon intelligens férfiról van szó, emiatt nem tudom pontosan, hogy hányadán is állok.

Felsorolok pár dolgot, hogy belefér-e még a barátság fogalmába. Mert eddig csak annak tűnik.

- nagyon gyakran mosolyog rám, azaz szinte mindig, többször zavartan, de tartja a szemkontaktust;

- megdicséri a felsőmet, a melegítőmet, nagyon sok mindent, még a körmömet is, amit megfigyelt, hogy minden nap ugyanolyan.talán minden nap újralakkozod? (kérdezte);

- szó volt egymás szemének a színéről reggel, mire egyik pillanatban délután azt vettem észre, hogy néz, mondván: "tényleg kék a szemed!";

- megkérdezte, hogy megölelhet-e(?);

- örül,ha lát, de mégis néha azt éreztem, hogy feszült lesz a közelemben, picit kényelmetlen neki.viszont mindig megjegyezi később meg a tali végén is, hogy jó volt velem, jó volt látni engem;

- rengeteget beszél, kérdez,fenntartja az érdeklődést irántam;

-hihetetlen kedves, tisztelettudó. próbál szórakoztatni, vicceket mond, illetve mindenről mesél,ami csak hozzá kapcsolódik, pl. család,barátok.

2017. febr. 28. 21:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Beléd van zúgva!
2017. febr. 28. 21:14
 2/11 anonim ***** válasza:
25%
"nagyon intelligens" Ez miben nyilvánul meg ? Mert abból amit leírtál csak egy szerencsétlen nyálcsorgató, paprikajancsi benyomása keletkezik a képzeletemben.
2017. febr. 28. 21:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Értem, ez csak akkor lesz biztos, mikor elhív valahova.Addig csak egy ábránd, bár remélem valóra válik. Mert az mindig szívás, mikor azt hiszed lesz is valami, aztán nem. Persze ez is nagyon jó tud lenni. Nekem volt ilyen,jó sokkal fiatalabb volt a srác, gondolom rájött túl sok értelme nem lenne.
2017. febr. 28. 21:21
 4/11 A kérdező kommentje:
# Jó is lenne!
2017. febr. 28. 21:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függetlenül, hogy intelligens, a szerelem jelei még ugyanazok nála, mint a kevésbé okos társainál. :) Nem hiszem, hogy taktikázna.

Azok alapján, amiket leírtál, nagy valószínűséggel nagyon tetszel neki, vagy már kezd is beleszeretni, de ahogy előttem írták: ez csak akkor lesz biztos, amikor a tettek mezejére lép.

21/L

2017. febr. 28. 21:27
 6/11 A kérdező kommentje:
#2 Mert már ismerem. 8-9 nyelven beszél, több szakot befejezett az egyetemen. Illetve látni azt, ha valaki intelligens, ahogy azt is, mikor csak okoskodni próbál.
2017. febr. 28. 21:29
 7/11 A kérdező kommentje:
#3 Nagyon is egyetértek. Velem is előfordult korábban, hogy fiatalabb srác közeledett. Míg nem lép, hiába szép és jónak tűnik minden....
2017. febr. 28. 21:31
 8/11 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem a kérdező van belezúgva, nem kicsit. Teljes lila pára. Nagyon elfogult vagy vele. Észre vette milyen színű a szemed? Micsoda megfigyelő képesség micsoda sziporkázás, persze hogy tetszik neki a felsőd főleg ha mélyen dekoltált.. :))
2017. febr. 28. 21:31
 9/11 A kérdező kommentje:
#5 Hát ez az, hogy nem lépett... Emiatt kérdőjeleződött meg bennem minden.
2017. febr. 28. 21:33
 10/11 A kérdező kommentje:

#8 Persze, hogy tetszik, máskülönben mit érdekelne? :) Szerinted miért írtam ki, mert nem jön be? :D

Nem volt kivágott felső rajtam. A nyakam sem látszott ki. A dzseki meg alapból nem kivágott ruhadarab.

A szememnél meg a szituáció is számít.

2017. febr. 28. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!